کد خبر: 208493
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۱
ترور این مقام سوری یک سال بعد از حمله هوایی رژیم صهیونیستی علیه آنچه که به ادعای مقامات این رژیم تاسیسات هسته‌ای محرمانه سوریه عنوان شد، صورت گرفت.
بر اساس این گزارش، در سال ‪ ۲۰۰۸‬تک‌تیراندازی از روی قایقی تفریحی در دریای مدیترانه رئیس کمیته هسته‌ای سوریه را که در ساحل بود، با ضرب گلوله از پا درآورد.
اشپیگل در گزارشی برای توضیح چگونگی بمباران تاسیسات «کبر» سوریه توسط اسراییل نوشت که موساد توانست در سال ‪ ۲۰۰۶‬اطلاعاتی از مقام بلندپایه سوری سرقت کند که حاوی صدها سند و تصویر از تاسیسات یاد شده بود.
توافق امنیتی هند و عربستان
نخست‌وزیر هند در سفر به عربستان برای امضای چند توافقنامه از جمله تبادلات امنیتی با پادشاه این کشور دیدار کرد.
مقامات ارشد دو کشور در این دیدار «بیانیه ریاض» را امضا کردند که براساس آن روابط در همه چیز گسترش می‌یابد. این توافق‌ها براساس مسائل امینتی، سیاسی، نظامی، فرهنگی و علمی صورت گرفته است. همچنین همکاری در زمینه هوا – فضا و فناوری اطلاعات دیگر زمینه همکاری هند و عربستان خواهد بود. این دو کشور بر سر بحران افغانستان، انتخابات عراق و مبارزه با گروه‌های تروریستی نیز مذاکره کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار