کد خبر: 197915
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۸۸ - ۰۷:۱۲
نظر خواهی«جوان» از صاحبنظران درباره هتک حرمت امام راحل(ره)
علی رضایی- توهین به ساحت مقدس امام (ره) با پاره کردن تصاویر ایشان، در تجمع غیر قانونی فتنه‌گران در روز 16 آذر این موضوع را به اثبات رساند که جعل واژه خط امامی توسط برخی رهبران این فرقه، تنها وسیله‌ای بود برای رسیدن به هدف تضعیف جمهوری اسلامی و زیر سؤال بردن تمامی دستاوردهای این نظام. هدفی که برای بانیان آن هر وسیله‌ای توجیه‌پذیر بود؛ حتی استفاده از نام و شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران. ذهن تاریخی ملت ایران هنوز سخنان میرحسین موسوی را قبل از انتخابات و نطق‌های تبلیغاتی‌اش را فراموش نکرده است که چشم در چشم مردم از بازگشت به اصول و پیمودن خط امام (ره) و همچنین پیاده‌سازی آرمان‌های ایشان در کشور خبر می‌داد و کمی آن طرف‌تر جمعی از هواداران وی که با مشت‌های گره کرده از صمیم قلب فریاد می‌زدند، «رأی ما یک کلام نخست‌وزیر امام».
اما درست کمتر از یک روز پس از برگزاری انتخابات تمامی این سخنان به ورطه فراموشی سپرده شد و تحت نام تابوی تقلب، تمامی حریم‌ها و آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب در نوردیده شد و کمتر از شش ماه بعد این آقایان و معدود هوادارانشان که با نام نخست‌وزیری امام (ره) فخر فروشی می‌کردند به جایی رسیدند که دیگر این نام به دردشان نمی‌خورد و باید از آن عبور می‌کردند و چه عبوری محکم‌تر از هتک‌حرمت و جسارت به ساحت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی؛ شخصیتی که اگر چه 20 سالی از رفتنش می‌گذرد اما هنوز عکسش روی دیوار منازل و محل کار میلیون‌ها ایرانی جای دارد و نام و یادش در قلب یکایک آنها. فتنه‌گران که روز به روز از تعدادشان کاسته می‌شود ضمن رویارویی با بحران کمبود نیرو و سرمایه اجتماعی، به پایین‌ترین سطح سیاسی و اجتماعی نظام سقوط کرده‌اند.
خبرنگار روزنامه «جوان» در گفت‌وگو با کارشناسان و نمایندگان ملت به بررسی ابعاد مختلف توهین فتنه‌گران به ساحت مقدس امام خمینی(ره) پرداخته است.
ضد انقلاب بر موج شما سوار شده است
آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو هیأت رئیسه خبرگان رهبری در ارتباط با حوادث اخیر، مسائل پیش آمده و حواشی آن معتقد است: فرقه موسوی و حامیانش در این جریان باطن خود را نشان دادند و ثابت کردند که قصه نه قصه انتخابات و نه قصه مقام معظم رهبری است، بلکه موضوع امام (ره) و مقابله با آرمان‌های امام است.
وی افزود: شعار «نه شرقی نه غربی جمهوری ایرانی» هم گویای این واقعیت است. من به رهبر این فرقه و همفکرانش می‌گویم که هیچ تردیدی نکنید که ضد انقلاب بر موج شما سوار شده است.
اگر به راستی در شعار می‌گویید که همراه امام (ره) و ولایت فقیه هستید، به جای توجیه کردن، تنفر خود را از این جریان ابراز کنید. ولی بنده بر این باورم که این قصه سطحی نیست. شعار چهار نفرآدم نپخته نیست، بلکه یک خط و جریان است که شعار نه غزه، نه لبنان را دنبال می‌کند. وی با بیان اینکه اخیراً اوباما به صراحت از فرقه موسوی حمایت کرده و نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به صراحت مخالفان در ایران را سرمایه رژیم صهیونیستی دانسته است، خاطرنشان کرد: با این اوصاف خط کاملاً روشن است و دیگر جایی برای ابهام باقی نمانده است که کسانی در این عرصه سکوت کنند. جریانی که موسوی و کروبی با آن همراهی می‌کنند، ماهیت خودشان را به نمایش گذاشته است. خاتمی در خصوص انکار هتک حرمت به ساحت مقدس امام (ره) از سوی برخی افراد ابراز کرد: هفت شبکه تلویزیونی جهانی این هتک حرمت را به نمایش گذاشتند، شما چگونه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را متهم می‌کنید و می‌گویید که سیمای جمهوری اسلامی چرا منتشر کرده است؟ اینجا باید ماهیت مخالفان امام (ره) روشن شود و مؤسسه نشر آثار امام (ره) بداند که وقتی عده‌ای استفاده ابزاری از امام می‌کنند، ماهیتشان این است و من نمی‌توانم تأسفم را از این نامه ابراز نکنم.
آنان معرکه را باخته‌اند
حجت‌الاسلام جعفر شجونی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز نیز در این باره گفت: انقلاب همیشه زنده و پویاست و ناخالصی‌های خود را برطرف می‌کند.بسیاری از این دانشجویان روزی در خط امام (ره) بودند و مرگ بر آمریکا می‌گفتند. ولی حالا در همان روزی که سه نفر شهید دادیم و به روز دانشجو معروف شد، با بی‌تفکری و بی‌شخصیتی و بدون هدف، اعمالی را انجام می‌دهند که مایه تأسف است. ولی این کارها از انقلاب ما چیزی نمی‌کاهد بلکه بر تزلزل و بی‌شخصیتی آنها می‌افزاید.
وی افزود: امروز در هر استان که نگاه بیندازیم، دوستی و علاقه مردم از هر قشر و گروه به امام راحل و رهبر انقلاب را می‌بینیم. بنابراین انجام اعمالی ناپسند از سوی عده‌ای قلیل، باطل کردن خودشان است. وی تأکید کرد: در کنار این مسائل در می‌یابیم که میرحسین موسوی به وطن فروشی افتاده و هر روز یک بیانیه صادر می‌کند و اگر این کار را نکند دیگر خودش هم نمی‌داند چه کار باید بکند. حرکات بعد از انتخابات وی نیز بهترین دلیل بر نفاق و بی‌ایمانی او به اصل انقلاب بود. شجونی در ادامه تصریح کرد: رهبر کبیر انقلاب همیشه زنده است و در دل بسیاری از افراد جای دارد. بنابراین اگر یک شخص نادان تصویر امام (ره) را پاره کند، از امام چیزی کم نمی‌شود. اما عدم اعلام برائت رهبران این جریان از چنین افراد نادان و اعمال ناپسندی، نشان از مردود شدن آنها دارد. آنان معرکه را باخته‌اند و در حوادث اخیر رسوا شدند.
چهره نفاق آشکار شد
لاله افتخاری از نمایندگان مردم در خانه ملت درخصوص این مسائل می‌گوید: حوادث بعد از انتخابات در عین حال که تلخ بود و برای نظام و ملت هزینه داشت، اما از این جهت که چهره نفاق را به نمایش گذاشت، می‌تواند برکات زیادی را برای نظام داشته باشد. وی ادامه داد: راه امام (ره) راه شخص امام (ره) نبود، راهی بود که اگر امروز هم از امام (ره) سؤال شود، ایشان قطعاً ولایت فقیه را توصیه می‌کنند و اصرار بر تداوم این امر در زمان غیبت خواهند داشت. بنابراین اشخاصی که در این 30 سال نتوانستند خود را با نظام هماهنگ کنند و درک درستی از انقلاب داشته باشند و یا نتوانستند بر روی خواسته‌های شخصی‌شان پا بگذارند و در این 30 سال چهره پنهان کرده بودند، در حوادث بعد از انتخابات چهره واقعی خود را نشان دادند. افتخاری بااشاره به اهانتی که در روز 16 آذر از سوی برخی دانشجویان افراطی نسبت به حضرت امام (ره) انجام گرفت، خاطرنشان کرد: در حقیقت اگرچه این اتفاق بسیار تلخ بود اما محکی زده شد در مورد آزمایش گفتار برخی از افراد و مشخص شد آنها کسانی نیستند که مدعی خط امام (ره) باشند و چهره دیگری دارند که بیش از آنکه دغدغه راه امام (ره)، جمهوری اسلامی، راه ولایت و اسلام را داشته باشند، دغدغه کسانی را دارند که در آن طرف آب می‌خواهند برای ما تعیین تکلیف کنند و ادعای کدخدایی همه دنیا را دارند.
برخی در زمین دشمن بازی می‌کنند
ولی اسماعیلی از دیگر نمایندگان مردم در خانه ملت نیز در این ارتباط به خبرنگار «روزنامه جوان» گفت: برای بررسی مسائل 16 آذر باید به سال 1332 و ایستادگی دانشجویان در برابر طاغوت و استکبار باز گردیم. در واقع نگاهی به تاریخ، ماهیت استکبار‌ستیزی روز دانشجو را اثبات می‌کند. بنابراین هر جناح، حزب و گروهی با هر اسم و رسمی که بخواهد ماهیت روزهای ملی ما همچون 13 آبان، روز قدس و 16 آذر را فدای منافع حزبی خودش کند، واقعاً ضربه جبران ناپذیری به ماهیت این روزها می‌زند و خواست دشمن را برآورده می‌کند. وی ادامه داد: الان مردم و همه خواص متوجه شده‌اند که ما در جنگ نرم قرار گرفته‌ایم. در جنگ نرم هم دشمن از 197 آرایشی که بنیاد سوروس برای کشورهای خاورمیانه تبیین کرده است، مواردی را برای کشور ما انتخاب کرده و در مسیر اجرا قرار داده و یکی از آنها این است که نقاط قوت جمهوری اسلامی را که همین راهپیمایی‌ها بود به نقاط ضعف تبدیل کند. بنابراین امروز هرکس در این مسیر قدم بردارد، در زمین دشمن بازی می‌کند. وی در ادامه با اشاره به برخی حوادث تلخ 16 آذر امسال، یادآور شد: جریان موسوم به فتنه، امروز نشان داده که راه خود را از ملت جدا کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار