کد خبر: 197535
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۲
اختصاصی«جوان آنلاین»
پس از تاکید شبکه بی بی سی بر ناکارآمدی اعتراضات خیابانی ،سران فرقه سبز نیزدر اولین بررسی های خود در خصوص روز 16 آذر،بر ناکارآمد بودن این شیوه اعتراف کرده اند!.
به گزارش«جوان آنلاین»،پس ازآنکه دانشگاهیان اقبالی به تحرکات ساختارشکنانه فرقه سبز در روز 16 آذر نشان ندادند،سران این فرقه در بررسی های اولیه خود بر آسیب شناسی جریان اعتراضی خودتاکید کرده و تصریح کرده اند،اعتراضات خیابانی دیگر از سوی جامعه پذیرفتنی نیست.
این گزارش حاکی است یکی از مشاوران کاندیدای اصلاح طلبان در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این مطلب که مردم ! در برابر حضور خیابانی خود «فرصت» و «شرایط» جدیدی بدست نیاورده اند،گفته است:هیچ گونه تطابقی بین هزینه ای که مردم داده اند با آن چیزی که بدست آورده اند وجود ندارد.باورم این است که ادامه این وضعیت و فراخوان ما برای حضور دوباره مردم در خیابان ها موجب نمایش ریزش حامیان ما خواهد شد.
وی در این رابطه ضرورت در دستور کار قرار گفتن شیوه های سیاسی را متذکر شده و گفته است،باید طرح هایی مثل طرح هاشمی رفسنجانی را مورد تاکید قرار داده و اجماع نخبگانی و هدایت توده ای را در این زمینه فعال کنیم.صد درصد اگر واکنش هایی نسبت به این طرح مطرح شد بازهم می توانیم حامیان خودمان را متقاعد به حضور در خیابان کرده و بگوئیم که روش سیاسی هم به این شکل آزموده شد و نتیجه ای در برنداشت.
گفته می شود در این میان برخی دیگر از مشاوران این کاندیدای شکست خورده نسبت به هنجارشکنی در روز 16 آذر اظهار تاسف کرده و تصریح کردند پاره کردن عکس مقامات ارشد کشور توسط حامیان ما جز این که تصویری ضد انقلاب از ما ترسیم شود هیچ دستاورد دیگری نداشته و نخواهد داشت.پس بهتر است برای اینکه بطور کامل در دایره اپوزیسیون قرار نگیریم بهتر است مدتی حضور خود در خیابان ها را بایکوت کنیم.
ازدیگر سو شنیده می شود تاکید بر ادامه رفتارهای گذشته و عدم موضع گیری در رابطه با هنجارشکنی ها و توهین به اصول نظام از جمله پیشنهادهای داده شده بوده که از سوی برخی مشاوران تائید و ازسوی برخی دیگر با واکنش مواجه شده است.
درمجموع بنا بر اخبار دریافتی گفته می شود اولین نتیجه بدست آمده در این جلسه تاکیدبر ناکارآمدی اعتراضات خیابانی بوده و قرار شده است که به تدریج شیب اعرتاضات خیابانی کاهش یابد.گفته می شود دلیل اتخاذ این رویکرد عدم القاء عقب نشینی آشکاردرصحنه اعتراضات خیابانی می باشد. درهمین حال شایان ذکر است روزگذشته شبکه بی بی سی که طی چند ماه گذشته نقش رسانه فرقه سبز را ایفاء می کرد بطور ضمنی برناکارآمد بودن اعتراضات خیابانی تصریح داشته و بر اتخاذ روش های سیاسی برای ادامه فعالیت این فرقه تاکید کرده بود.درهمین حال تاکید داخلی این فرقه همراه با توصیه این شبکه در جای خود جای تامل جدی دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار