کد خبر: 1387329
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۵
معوقات سازمان تأمین اجتماعی جزئیات پرداخت معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

جوان آنلاین: پرداخت معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ برای بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر عزیز، از امروز، چهارشنبه ششم آبان‌ماه آغاز شده است.

به گزارش ایرنا، این پرداخت‌ها از عصر امروز (چهارشنبه ششم آبان) در بانک رفاه کارگران شروع خواهد شد و به تدریج و مستمر طبق حروف الفبا تا پایان روز شنبه نهم آبان تکمیل می‌شود

همچنین پرداختی مستمری‌بگیرانی که حقوق خود را از سایر بانک‌های عامل (به جز بانک رفاه) دریافت می‌کنند از صبح امروز آغاز شده است.

براساس این گزارش، پیشتر معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری‌بگیران نیز در شهریور پرداخت شد.

با توجه به شرایط شبکه بانکی کشور، از بازنشستگان و مستمری‌بگیران گرامی خواهشمندیم در صورت عدم دریافت پیامک بانکی، موجودی حساب خود را بررسی نمایند.

در پایان یادآور می‌شود؛ تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است؛ بنابراین، به همه مخاطبین گرامی توصیه می شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه در شبکه های اجتماعی با نشانی مشترک «Tamin_Media» در دسترس است، دنبال کنند.

همچنین سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور یا تلفن همراه، به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار