کد خبر: 1375321
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به سوال خبرنگار پرس تی‌وی درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران تأکید کرد که این اقدامات به حل مسائل کمکی نخواهد کرد و اختلافات باید از مسیرهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شوند.

جوان آنلاین: لین جیان گفت پکن از همه طرفین می‌خواهد مسئولانه عمل کرده و اختلافات را از طریق راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

به گزارش ایسنا، وی همچنین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه ایران تصریح کرد تحریم‌هایی که فاقد مبنای حقوقی در حقوق بین‌الملل بوده و به تأیید شورای امنیت سازمان ملل نرسیده‌اند، مورد قبول چین نیستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ادامه بر ضرورت اتخاذ رویکردی مسئولانه از سوی همه طرف‌های ذی‌ربط و حل مسائل از طریق کانال‌های سیاسی و دیپلماتیک تأکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار