کد خبر: 1372466
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۳
1 فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: حضور مردم در راهپیمایی جاماندگان اربعین، نشان‌دهنده تداوم مسیر مقاومت و ایستادگی است.

جوان آنلاین: سردار حسن حسن‌زاده، ظهر سه‌شنبه، در حاشیه برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی اظهار کرد: مراسم جاماندگان اربعین امسال نیز در تهران و سراسر کشور با حضور گسترده مردم در حال برگزاری است.

به گزارش مهر، وی افزود: حضور پرشور مردم در این مراسم، حاکی از پیوند این حرکت عظیم با فرهنگ عاشورا و استمرار حماسه‌آفرینی ملت ایران است.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه نهضت سیدالشهدا (ع) امروز ابعادی جهانی یافته است، گفت: حرکت مبارزه با استکبار نیز به یک جریان جهانی تبدیل شده است.

حسن‌زاده تأکید کرد: مردم با حضور خود نشان می‌دهند مسیر عزت، مقاومت و سربلندی را تا پیروزی ادامه خواهند داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار