کد خبر: 1370367
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۴
1 روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی نوشت، دولت دونالد ترامپ در حال بررسی اقدام نظامی در کشور مالی در غرب آفریقا برای هدف قرار دادن یک گروه وابسته به القاعده است.

جوان آنلاین: مقامات فعلی و سابق آمریکایی شامگاه چهارشنبه به روزنامه واشنگتن پست گفتند که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی اقدام نظامی در مالی با ادعای «هدف قرار دادن یک گروه وابسته به القاعده به نام JNIM است».

به گزارش ایسنا، در صورت تصویب، این طرح هشتمین کشور را به فهرست کشور‌هایی اضافه می‌کند که دونالد ترامپ از آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری غیرمتوالی خود دستور حمله به آنها را داده است؛ دوره‌ای از ریاست‌جمهوری او که در ابتدا مدعی شده بود به پایان دادن به درگیری‌های جهانی و هدایت منابع ایالات متحده به سمت آمریکایی‌ها اختصاص خواهد داشت.

واشنگتن پست افزود: با این حال، در میان مقامات ارشد آمریکایی در مورد ادامه حمله به این گروه شبه‌نظامی اختلاف نظر وجود دارد.

سباستین گورکا، مدیر ارشد مبارزه با تروریسم شورای امنیت ملی آمریکا یکی از طرفداران سرسخت استفاده از زور و اجبار است، که گفته مقامات فعلی و سابق آمریکایی به شرط عدم افشای هویت خود، در این باره گفت‌و‌گو کرده‌اند.

واشنگتن پست در این گزارش نوشت: این گروه شبه‌نظامی مذکور در مالی پایگاهی ایجاد کرده و به‌طور فزاینده‌ای حملاتی را در کشور‌های ساحلی غرب آفریقا انجام داده و خود را به عنوان مسلح‌ترین گروه شبه‌نظامی در منطقه و در میان قدرتمندترین گروه‌ها در جهان تثبیت کرده است.

سخنگوی دولت مالی به درخواست‌ها برای اظهارنظر هنوز پاسخی نداده است.

هنگامی که از کاخ سفید درخواست اظهارنظر شد، یکی از مقامات دولت فاش نکرد که آیا رئیس‌جمهور قصد دارد حملات نظامی را پیش ببرد یا خیر، اما گفت که ایالات متحده از دولت‌های شمال و غرب آفریقا خواسته است «تجهیزات و خدمات آمریکایی را برای حمایت از تلاش‌های جنگی خود علیه تروریست‌ها خریداری کنند».

این مقام آمریکایی با اشاره به داعش افزود: ما از شرکای منطقه‌ای و متحدان ناتو می‌خواهیم که از اتحاد کشور‌های ساحل در جنگ خود علیه JNIM و داعش حمایت کنند.

برچسب ها: ترامپ ، آمریکا ، کشور مالی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار