کد خبر: 1365170
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۷
قیمت نان در تهران افزایش یافت رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران از افزایش قیمت نان در استان تهران خبر داد.

جوان آنلاین: محمدجواد کرمی رئیس کارگروه آردنان اتاق اصناف ایران در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در استان تهران، نان لواش 2700 تومان، بربری 10 هزار تومان و سنگک 15500 تومان قیمت گذاری شد، اظهارداشت: قیمتهای جدید از روز گذشته، دوشنبه، در دستگاه‌های کارتخوان اعمال شده است. 

وی توضیح داد: این قیمت‌ها از سوی استانداری ابلاغ شده است.

پیش از این وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در بودجه دولت، برای برخی اقلام یارانه‌ای از جمله نان، منابع مشخصی در نظر گرفته شده است، گفته بود: امسال حدود ۵۰۰ همت در بودجه برای یارانه نان اختصاص یافته است. این همان اعتباری است که برای خرید گندم از کشاورزان پرداخت می‌شود. ما گندم را با قیمت حدود ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می‌کنیم و با قیمتی نزدیک به هزار تومان در اختیار آردسازی‌ها و نانوایی‌ها قرار می‌دهیم تا نان یارانه‌ای به دست مردم برسد. تجربه‌ای که از دی‌ماه سال گذشته در اصلاح نحوه پرداخت یارانه ارز ترجیحی به دست آمد، نشان داد پرداخت مستقیم به حساب خانوارها یا از طریق کالابرگ، دقیق‌ترین شیوه برای رساندن یارانه به مردم است. تجربه‌ای که از دی‌ماه سال گذشته در اصلاح نحوه پرداخت یارانه ارز ترجیحی به دست آمد، نشان داد پرداخت مستقیم به حساب خانوارها یا از طریق کالابرگ، دقیق‌ترین شیوه برای رساندن یارانه به مردم است. با این حال، موضوع یارانه نان همچنان در دولت در حال بررسی است.

وی افزود: هر سازوکار دیگری، حتی با وجود نظارت و کنترل، می‌تواند موجب هدررفت بخشی از یارانه یا ایجاد انحراف در توزیع شود. به همین دلیل در دولت موضوع یارانه نان در حال بررسی است که یارانه‌ها به نزدیک‌ترین شکل ممکن به مصرف‌کننده نهایی برسد.  هنوز تصمیم قطعی در این زمینه اتخاذ نشده و پس از پایان بررسی‌های کارشناسی و تأیید نهایی، درباره آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب ها: قیمت نان ، نانوا ، نانوایی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار