کد خبر: 1364242
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۸
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
مجلس مخالف حذف سایر مزایای بازنشستگان است/ لزوم اجرای تکالیف قانونی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم اجرای کامل حقوق بازنشستگان گفت: مجلس با هرگونه حذف «سایر مزایا» برای بازنشستگان مخالف است و سازمان تأمین اجتماعی باید نسبت به پرداخت این حقوق اقدام کند.

جوان آنلاین: علی بابایی‌کارنامی روز چهارشنبه، با اشاره به وضعیت احکام بازنشستگان اظهار کرد: صدور احکام بازنشستگان در طول سال بر اساس یک مبنای قانونی و عرفی و در چارچوب توافق میان سازمان تأمین اجتماعی و کانون عالی بازنشستگان کشور انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، ‌ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی: سازمان مکلف است میزان کلیه مستمریهای بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان را در فواصل زمانی که حداکثراز سالی یک بار کمتر نباشد با توجه به افزایش هزینه زندگی با تصویب هیأت وزیران به همان نسبت افزایش دهد.

وی افزود: امسال دو موضوع اساسی باید تعیین تکلیف و اجرا می‌شد؛ نخست، سال پایانی اجرای قانون «متناسب‌سازی» حقوق بازنشستگان و اجرای قانون ۴۰، ۳۰، ۳۰ و همچنین مصوبه شورای عالی کار و تسری آن به احکام بازنشستگان بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی که بر لزوم تناسب حقوق بازنشستگان با نرخ تورم و تغییرات معیشتی تأکید دارد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: موضوع دوم مربوط به «سایر مزایا» شامل حق اولاد، حق عائله‌مندی و سایر موارد است که باید متناسب با موافقت دولت و شرایط اقتصادی در سال‌های گذشته افزایش می‌یافت، اما در این بخش هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است.

بابایی‌کارنامی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی در این زمینه اعلام می‌کند منابع مالی کافی در اختیار ندارد، تصریح کرد: در اصل صدور احکام سال جاری براساس قانون و به‌صورت کامل مشکلی وجود ندارد و این احکام از ۲۷ خرداد اجرایی شده است.

وی تأکید کرد: در بخش مربوط به سایر مزایا و همچنین اجرای قانون متناسب‌سازی، نگاه کمیسیون اجتماعی مجلس بر اجرای کامل قانون است و امیدواریم میان کانون عالی بازنشستگان و سازمان تأمین اجتماعی در اجرای این قانون توافقی صورت گیرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتظار داریم با توجه به رویکرد عدالت‌محور دولت چهاردهم، نسبت به اجرای مطالبات قانونی بازنشستگان اقدام کند.

بابایی‌کارنامی تصریح کرد: بر اساس اصل «مکتسبه» و رویه عرفی که طی بیش از دو دهه شکل گرفته، سازمان تأمین اجتماعی مکلف به پرداخت «سایر مزایا» است و نباید با تصمیمات ناگهانی و یکشبه نسبت به قطع آن اقدام کند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه سازمان تامین اجتماعی مکلف به پرداخت سایر مزایا است، اظهار امیدواری کرد که با رایزنی‌های انجام‌شده میان دولت و سازمان تأمین اجتماعی، این مسئله حل‌وفصل شود و حقوق و مزایای بازنشستگان به‌طور کامل پرداخت شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار