کد خبر: 1363262
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۶
نماینده حزب‌الله: توافق ایران و آمریکا بر لبنان تاثیر مستقیم می‌گذارد نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان تاکید کرد اگر توافقی میان ایران و آمریکا حاصل شود، تاثیرات مستقیمی بر لبنان خواهد گذاشت.

جوان آنلاین: حسن فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اظهار داشت اگر توافقی میان ایران و آمریکا حاصل شود، چه حاکمیت آن را بپذیرد و چه نپذیرد، پیامدهای مستقیمی برای لبنان خواهد داشت. زیرا آمریکایی‌ها منتظر حاکمیت لبنان نخواهند ماند چرا که ذهن و منافع آنها در جای دیگری است. آنها از برخی از صاحبان قدرت در لبنان سوءاستفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر توافق حاصل شود، ما به جمهوری اسلامی ایران که مقاومت قهرمانانه آن در برابر تجاوزات اسرائیل را دیدیم، اعتماد کامل داریم. این کشور اصرار دارد که مسئله لبنان را در هر توافقی بگنجاند.

به نقل از پایگاه لبنانی النشره، فضل‌الله تأکید کرد: «اولویت ما مقابله با تجاوزات اسرائیل است. با این حال، این به معنای بستن درهای سیاسی به روی راهکارهایی نیست که از طریق مذاکرات غیرمستقیم و مورد حمایت روند مذاکرات اسلام‌آباد حاصل می‌شود. این عامل قدرت برای کشور ماست که متأسفانه مسئولان نه تنها از بهره‌مندی از آن خودداری می‌ورزند، بلکه تلاش می‌کنند مانع هرگونه پیشرفتی در این مسیر شوند؛ مسیری که با آنها یا بدون آنها ادامه خواهد یافت.»

وی ادامه داد: «ما اکنون در مواجهه با این جنگ تجاوزکارانه که لبنان و به ویژه جنوب را هدف قرار داده است، هیچ گزینه‌ای جز ادامه مقاومت و ایستادگی، صرف نظر از هزینه‌ها، نداریم. سایر گزینه‌های سیاسی ارائه شده به کشور ما، تسلیم شدن کامل در برابر این دشمن است. بهایی که ما برای تسلیم شدن خواهیم پرداخت، بسیار بیشتر از آن چیزی است که می‌توانیم برای مقاومت بپردازیم.»

فضل الله تاکید کرد: «با مقاومت سرزمین خود را آزاد می‌کنیم و با عزت به روستاها و شهرهای خود باز می‌گردیم. اما تسلیم شدن به معنای از دست رفتن جنوب، باقی ماندن اشغالگری در سرزمین ما و واگذاری امنیت‌مان به آنهاست. هر کسی که در حاکمیت بخواهد تسلیم شود، باید به تنهایی این کار را انجام دهد. آنها نمی‌توانند کشور را با خود به این سمت سوق دهند. چنین تسلیم شدنی در قاموس ما نیست.»

وی افزود: «ما به سیاستمدارانی که امتیازاتی را علیه منافع کشور به دشمن می‌دهند، اعتماد نداریم. هیچ گزینه سیاسی عملی یا قابل اجرایی به ما ارائه نشده، بنابراین انتخاب ما امروز ایستادگی، استقامت و فداکاری است. هیچ یک از پیشنهادهای آتش‌بس برای ما راه حل واقعی به ارمغان نیاورده‌اند، بلکه مشروط به چیزی بسیار بدتر از جنگ بوده‌اند، که از جمله آن خارج کردن حزب‌الله از جنوب رودخانه لیطانی و حق حمله علیه بیروت به دشمن در صورت بمباران شمال اراضی اشغالی است.»

فضل الله تاکید کرد: «ما مخالف دیپلماسی مبتنی بر حق مذاکره غیرمستقیم نیستیم، در حالی که مذاکره مستقیم و ناقض قانون مردود است. اینها یک مسیر سیاسی نزولی هستند و گواهش این است که مقامات گفتند زیر سایه تداوم حملات مذاکره نمی‌کنیم اما بدون آتش‌بس به مذاکره رفتند و گفتند خواهان آتش‌بس بی‌قید و شرط می‌شوند، در حالی که برایشان شرط گذاشته شد و با آنها موافقت کردند.»

وی افزود: «ما در لبنان به دولتمردانی نیازمندیم که قانون اساسی، منشور و قوانین را اجرا و در جهت رسیدگی به امور همه مردم تلاش کنند، اما متأسفانه در این حد مسئولیت پذیری ملی نمی‌یابیم و بنابراین هر موضعی که در خدمت دشمن باشد، خلاف قانون اساسی، قانون، منشور و منافع کشور است. اگر امروز مشغول مقابله با دشمن هستیم، به این معنا نیست که اجازه دهیم چنین افرادی به حیثیت و حقوق مردم ما لطمه بزنند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار