کد خبر: 1360094
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۳
هلاکت دومین خلبان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی سرهنگ دوم «ایتای تالمی» دومین خلبان صهیونیست است که ساعاتی پیش در اراضی اشغالی فلسطین به هلاکت رسید.

جوان آنلاین: به نقل از رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، سرهنگ دوم بازنشسته «ایتای تالمی» (Itai Talmi)، ۷۰ ساله، در حادثه سقوط یک فروند هواپیما در اراضی اشغالی فلسطین به هلاکت رسید.

به گزارش مهر، وی دومین قربانی سقوط هواپیمای سبک در دره جزریل است.

پیشتر اعلام شد که سرهنگ دوم «یووال اینبار» (Yuval Inbar) هم در حادثه سقوط یک فروند هواپیما در اراضی اشغالی فلسطین به هلاکت رسید. این نظامی صهیونیست خلبان جنگی در نیروی هوایی و فرمانده سابق اسکادران در این رژیم بود.

ساعاتی پیش اعلام شد که یک فروند هواپیمای سبک نزدیک «تل آداشیم» در منطقه «آفولا» واقع در شمال فلسطین اشغالی سقوط کرد.

خدمات امداد و نجات صهیونیست‌ها در این خصوص اعلام کرده بود که ۲ نفر در اثر سقوط این هواپیما کشته شدند.

تا کنون دلیل وقوع این حادثه رسانه‌ای نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار