رئیس مرکز آموزش قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای پاسخ به اقدام خصمانه آمریکا علیه یک کشتی ایرانی، گفت: رزمندگان منتظر دستور هستند و به محض صدور فرمان، مقابلهبهمثل قاطع و محکمی صورت خواهد گرفت. جوان آنلاین: سردار سرتیپ «محمود چهارباغی» رئیس مرکز آموزش قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص)، با اشاره به نقش تأثیرگذار ارتش جمهوری اسلامی ایران در «جنگ تحمیلی سوم» اظهار داشت: ارتش در این مقطع، سنگ تمام گذاشت.
به گزارش دفاع پرس، سردار چهارباغی با تمجید از عملکرد یگانهای پدافند هوایی ارتش در جنگ تحمیلی سوم، تصریح کرد: در این نبرد، پدافند هوایی ارتش با بهرهگیری از تجهیزات جدید و تاکتیکهای نوین در میدان غوغا کرد و توانست آسمان ایران را برای دشمن، تا حدودی ناامن سازد.
رئیس مرکز آموزش قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) در ادامه با اشاره به سرنگونی ادوات پیشرفته دشمن در این جنگ گفت: رزمندگان پدافند ارتش موفق شدند پیشرفتهترین هواپیماها و پهپادهای متخاصم را سرنگون کنند و این حاصل تلاش شبانهروزی ارتشیان غیور است.
وی همچنین به عملکرد نیروی زمینی ارتش در مرزهای جنوب، جنوبشرق و جنوبغربی اشاره و عنوان کرد: یگانهای زمینی ارتش در امتداد مرزها آرایش بسیار مطلوبی به خود گرفتند و اجازه ندادند که دشمن کوچکترین رخنهای به خاک ایران داشته باشد.
این فرمانده جبهه مقاومت در سوریه ادامه داد: رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانهروز در صحنه و میدان حضور دارند تا امنیت پایدار در مناطق مرزی برقرار بماند.
سردار چهارباغی در واکنش به حمله تفنگداران آمریکایی به یک کشتی ایرانی نیز تأکید کرد: پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این اقدام خصمانه، کاملاً آماده و طراحی شده است. رزمندگان ایران اسلامی منتظر دستور هستند و به محض صدور فرمان، مقابلهبهمثل قاطع و محکمی صورت خواهد گرفت.