کد خبر: 1351441
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۷
شهادت ۲۵۵ دانش‌آموز در حملات رژیم صهیونی به کشورمان رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در چهلمین روز از حمله رژیم صهیونی آمریکایی ۲۵۵ دانش‌آموز به شهادت رسیدند گفت: همچنین ۶۰ فرهنگی نیز شهید شدند.

حسین صادقی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان اینکه ۲۵۵ دانش‌آموز در حمله رژیم صهیونی- آمریکایی به کشورمان به شهادت رسیدند گفت: از این تعداد ۱۴۴ شهید پسر و ۱۰۴ شهیده دختر بودند. همچنین ۵ نوآموز پسر و ۲ نوآموز شهید شده، دختر بودند.

وی با بیان اینکه ۶۰ فرهنگی در این حمله شهید شده‌اند افزود: از این تعداد ۱۱ نفر فرهنگی مرد و ۴۰ نفر فرهنگی زن بودند. همچنین ۶ نفر بازنشسته مرد و ۳ نفر بازنشسته زن بودند.

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۱۹۰ دانش‌آموز مجروح شدند ادامه داد: ۲۵ فرهنگی نیز در این حمله مجروح شدند.

صادقی با بیان اینکه ۸۵۷ فضای آموزشی آسیب دیده است گفت: همچنین ۵۵ فضای اداری، ۱۶ کانون فرهنگی، ۳۲ سالن ورزشی و ۸ اردوگاه دانش‌آموزی نیز در این حمله دچار آسیب شده‌اند.

وی اظهار کرد: ۸۰۵ مدرسه آسیب و ۵۲ مدرسه تخریب شده است که شهر تهران و کرمانشاه بیشترین مدارس آسیبی را دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار