کد خبر: 1351247
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۲
تاکید وزیران خارجه روسیه و امارات بر اهمیت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه وزیران خارجه روسیه و امارات بر ضرورت توقف فوری اقدامات جنگی در منطقه خلیج فارس تأکید کردند.

جوان آنلاین: وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر خارجه امارات، بر ضرورت توقف فوری اقدامات جنگی در منطقه خلیج فارس تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای افزود: «دیدگاه‌ها درباره تشدید بی‌سابقه تنش‌های نظامی و سیاسی در منطقه خلیج فارس مورد تبادل قرار گرفت.»

این بیانیه افزود: «ضرورت توقف فوری درگیری‌هایی که موجب تلفات جانی و خسارات گسترده به زیرساخت‌های غیرنظامی حیاتی می‌شود، از جمله در کشور‌هایی که در این رویارویی مسلحانه مشارکت ندارند، مورد تأکید قرار گرفت.»

وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد: «دو طرف بار دیگر بر پایبندی خود به حفظ هماهنگی نزدیک در سیاست خارجی میان مسکو و ابوظبی برای دستیابی به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بحران خاورمیانه بر اساس حقوق بین‌الملل و با درنظر گرفتن کامل منافع مشروع کشور‌های منطقه تأکید کردند.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی از ۲۸ فوریه حملات متجاوزانه‌ای علیه اهدافی در ایران، از جمله در تهران، آغاز کرده‌اند که این حملات به بروز خسارات و تلفات غیرنظامی انجامیده است. ایران نیز در واکنش، حملات تلافی‌جویانه‌ای را علیه اراضی اشغالی و همچنین اهداف نظامی آمریکا در غرب آسیا انجام می‌دهد.

برچسب ها: روسیه ، امارات ، خلیج فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار