کد خبر: 1350765
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
رایان‌ایر: ادامه جنگ ایران ممکن است ۱۰درصد پروازها را لغو کند مدیرعامل رایان‌ایر هشدار داد ادامه تنش‌ها در ایران و اختلال در تنگه هرمز می‌تواند باعث کمبود سوخت و لغو بخشی از پروازهای اروپایی شود.

جوان آنلاین: مایکل اولری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی رایان‌ایر هشدار داد در صورت ادامه جنگ در ایران و بسته ماندن تنگه هرمز، این شرکت ممکن است ناچار شود تا ۱۰ درصد از پروازهای خود را در ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه لغو کند.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز گفت: «حدود یک‌پنجم نفت جهان از این گذرگاه عبور می‌کند و اکنون با شرایطی نامطمئن مواجه هستیم. اگر این وضعیت تا پایان آوریل ادامه پیدا کند، احتمال دارد شرکت‌های هواپیمایی اروپایی به لغو برنامه‌ریزی‌شده پروازها روی بیاورند.»

اولری همچنین اعلام کرد بحران منطقه‌ای بر تأمین سوخت هواپیما نیز تأثیر گذاشته است. به گفته او، برخی تأمین‌کنندگان سوخت دیگر قادر به تضمین عرضه نیستند و رایان‌ایر ممکن است در ماه‌های مه و ژوئن بین ۱۰ تا ۲۵ درصد از سوخت مورد نیاز خود را از دست بدهد.

مدیرعامل رایان‌ایر در ادامه با انتقاد از تجاوز نظامی آمریکا به ایران تأکید کرد در صورت لغو پروازها، مسئولیت این وضعیت متوجه دولت آمریکا خواهد بود، نه شرکت‌های هواپیمایی.

گفتنی است پیش‌تر نیز شرکت هواپیمایی اسکای‌باس بریتانیا به دلیل افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت و کاهش تقاضای سفر، تمامی پروازهای خود را لغو کرده بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار