کد خبر: 1349516
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
انتقاد جدی ایران از رویکرد منفی و جانبدارانه انگلیس درباره جنگ عراقچی در گفت‌و‌گو تلفنی با همتای انگلیسی از رویکرد منفی وجانبدارانه این کشور درباره جنگ علیه ایران انتقاد کرد.

جوان آنلاین: در تماس تلفنی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایوِت کوپر، وزیر امور خارجه انگلیس، در خصوص ابعاد و پیامد‌های جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان و شرایط جاری در منطقه گفت‌و‌گو و تبادل نظر شد.

به گزارش تسنیم، وزیر خارجه کشورمان در این گفت‌و‌گو، با اشاره اینکه برای بار دوم در حالیکه در میانه دیپلماسی بودیم، مورد تجاوز نظامی قرار گرفتیم، تصریح کرد؛ «آمریکا و رژیم اسرائیل، برخلاف تمامی اصول و قواعد بین‌المللی، به کشور ما حمله کردند. رهبر ما و برخی مقامات ارشد و تعداد زیادی از مردم بی‌گناه، از جمله بیش از ۱۷۰ دانش‌آموز یک مدرسه ابتدایی، را ناجوانمردانه به شهادت رساندند.»

وزیر خارجه کشورمان همچنین ضمن تشریح اقدامات دفاعی کشورمان در مقابله با تجاوز آمریکا و اسرائیل، از رویکرد منفی و جانبدارانه انگلیس و برخی کشور‌های اروپایی نسبت به این تجاوز آشکار، که ناقض حقوق بین‌الملل است، انتقاد کرد.

عراقچی با تأکید بر حق ذاتی ایران در دفاع مشروع بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد اظهار داشت: «ما به حاکمیت کشور‌های همسایه احترام گذاشته و قصدی برای حمله به آنها نداشته‌ایم، اما متأسفانه پایگاه‌های آمریکایی در این کشور‌ها قرار دارند و از این پایگاه‌ها به ما حمله می‌شود و این کشور‌ها به مسئولیت بین‌المللی خود در جلوگیری از استفاده از سرزمین‌شان برای حملات علیه ایران عمل نکرده‌اند.»

وزیر خارجه کشورمان همچنین ضمن محکومیت شدید حمله به تأسیسات پارس جنوبی، از عدم محکومیت این اقدام خطرناک و ماجراجویانه انتقاد کرده و از موضع انگلیس و برخی دیگر از کشور‌ها در محکومیت اقدام واکنشی ایران نیز انتقاد جدی نمود. 

عراقچی در خصوص هرگونه مساعدت و کمک به متجاوزان در این اقدام غیرقانونی علیه ایران هشدار داد و افزود: «این‌گونه اقدامات صرفاً موجب تشدید اوضاع و پیچیده‌تر شدن شرایط خواهد شد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار