کد خبر: 1347994
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
تدفین شهدا، با سرعت و نظم در حال انجام است نائب رئیس شورای شهر تهران از تدفین شهدای حملات آمریکایی_صهیونی به صورت منظم و بدون اختلال خبر داد.

جوان آنلاین: پرویز سروری، نائب رئیس شورای شهر تهران، در جریان بازدید از بهشت زهرا(س) اعلام کرد : فعالیت‌های شبانه‌روزی در بهشت زهرا، آمادگی کامل قطعات جهت تدفین را تضمین کرده است.

وی افزود : خانواده‌ها با استفاده از مانیتورهای نصب شده، بر روند شستشو و تدفین پیکر مطهر نظارت مستقیم دارند.

سروری توضیح داد : این قابلیت به خانواده‌ها امکان می‌دهد تا با شرایط تدفین آشنا شده و خود را با آن وفق دهند.

وی همچنین خاطرنشان کرد : تدفین شهدای عزیز، به صورت روان و منظم در حال پیگیری است و جنگ ، نتوانسته خللی در روابط و ارائه خدمات حداکثری به خانواده‌های معظم شهدا ایجاد کند.

وی از همکاری و تعاون همه دستگاه‌ها در این فرآیند خبر داد و گفت : این همکاری‌ها، سرعت و کیفیت ارائه خدمات را تضمین می‌کنند.

در خصوص دغدغه برخی شهروندان مبنی بر دفن شهدای جنگ اخیر در قطعات مربوط به شهدای جنگ ۱۲ روزه، سروری این موضوع را تأیید کرد و گفت: قطعه ۴۲ برای تدفین‌های آتی نیز آمادگی کامل دارد و بعد از تکمیل این قطعه ، به قطعات دیگر رجوع خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار