کد خبر: 1347136
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
تلاش عمان پس از بمباران شدن میز مذاکره/ البوسعیدی:راه دیپلماسی باز است با وجود خیانت چندباره آمریکا به دیپلماسی و پشت پا زدن به اصول حقوق بین الملل، وزیر امور خارجه عمان اعلام کرد: درِ دیپلماسی همچنان باز است و بازگشت سریع به گفت‌وگوها به نفع همه خواهد بود.

جوان آنلاین: «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان تأکید کرد که درِ دیپلماسی همچنان باز است.

وی تصریح کرد: همچنان به قدرت دیپلماسی در حل‌وفصل منازعات باور دارم و هرچه سریع‌تر گفت‌وگوها از سر گرفته شود، برای همه طرف‌ها بهتر خواهد بود.

این درحالی است که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در حالی که مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن برقرار بود، گفت: دونالد ترامپ میز مذاکره را بمباران کرد.

وی با اشاره به مصاحبه اخیر خود با رسانه «ای بی سی» در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در این مصاحبه تاکید کردم توافق در دسترس بود. ما ژنو را با این تفاهم ترک کردیم که در دیدار بعدی، توافق را نهایی خواهیم کرد. اما کسانی که قصد تخریب دیپلماسی را داشتند، در مأموریت خود موفق شدند. در نهایت این ترامپ بود که بار دیگر دستور «بمباران میز مذاکره» را صادر کرد.

رایزنی وزیر خارجه عمان و دبیرکل سازمان ملل درباره تنش‌های منطقه‌ای

وزارت امور خارجه سلطنت عمان با انتشار بیانیه‌ای از گفتگوی تلفنی «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه این کشور با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه خبر داد.

در بیانیه وزارت امور خارجه عمان آمده است که در این گفتگو، طرفین درباره تنش‌زایی‌های جاری و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

بر اساس این گزارش، البوسعیدی در گفتگو با گوترش بر موضع ثابت مسقط در حمایت از تمامی ابتکار عمل‌هایی که هدف آن‌ها تحقق صلح و امنیت در منطقه و سراسر جهان است، تأکید کرد.

برچسب ها: عمان ، مذاکره ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار