کد خبر: 1344234
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
درگیری بر سر نقض آزادی بیان در گوگل و اپل

جوان آنلاین: احتمال تحقیق در مورد فشار وزارت دادگستری امریکا بر اپل و گوگل برای حذف برخی نرم‌افزار‌ها از فروشگاه‌های برخط این دو شرکت بالا گرفته و کنگره و دولت ترامپ بر سر این مسئله باهم درگیر شده‌اند. 
به گزارش انگجت، یک عضو کمیته قضایی مجلس نمایندگان امریکا خواستار تحقیق رسمی در مورد فشار وزارت دادگستری بر شرکت‌های اپل و گوگل برای حذف اپلیکیشن‌هایی شده که به کاربران امکان می‌دادند محل حضور مأموران اداره مهاجرت و گمرک امریکا را گزارش یا ردگیری کنند. این نرم‌افزار‌ها که برجسته‌ترین آنها اپلیکیشن
 ICEBlock است، به کاربران امکان می‌دادند گزارش‌های مردمی درباره مشاهده مأموران اداره مهاجرت را با دیگران به اشتراک بگذارند. نرم‌افزار‌هایی از این دست برای جوامع مهاجرپذیر به یک وسیله اطلاع‌رسانی مهم تبدیل شده‌اند، اما وزارت دادگستری امریکا معتقد است این برنامه‌ها ممکن است ایمنی مأموران فدرال را به خطر اندازند و اجرای قانون مهاجرت را مختل کنند. کمیته قضایی کنگره امریکا اکنون خواسته است تمام مکاتبات وزارت دادگستری امریکا با اپل و گوگل در این خصوص در اختیار کنگره قرار گیرد تا روشن شود آیا دولت فدرال با اعمال فشار به شرکت‌های خصوصی، قواعد قضایی و آزادی بیان را نقض کرده است یا خیر. جیمی راسکین، عضو ارشد کمیته قضایی کنگره در این مورد گفت: این فشار دولت نوعی سانسور دولتی غیرقانونی بوده و باید بررسی شود آیا وزارت دادگستری اختیار قانونی برای چنین اقدامی داشته یا خیر. در سال‌های اخیر، اپ‌هایی مانند ICEBlock که اکثر کاربرانش امریکایی بوده‌اند از فروشگاه‌های اپ حذف شدند، زیرا وزارت دادگستری و اداره مهاجرت امریکا به اپل و گوگل هشدار دادند این ابزار خطرات ایمنی دارند. اپل و گوگل نیز آنها را حذف کردند، اما این خطرات بیان نشد. 
منتقدان می‌گویند این اپ‌ها تنها اطلاعاتی را که کاربران خودشان گزارش می‌دادند، منتشر می‌کردند و هیچ‌گونه داده محرمانه یا هک‌شده‌ای به‌دست نمی‌آوردند. از نظر آنها حذف این برنامه‌ها به معنای تشدید قدرت فشار دولت روی شرکت‌های خصوصی و محدود کردن آزادی بیان در فضای دیجیتال است.

برچسب ها: فناوری ، علم ، گوگل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار