کد خبر: 1342692
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
ادعای منبع صهیونیست درباره بازگشایی گذرگاه رفح یک منبع صهیونیستی مدعی بازگشایی گذرگاه رفح شد.

جوان آنلاین: شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع امنیتی مدعی شد، گذرگاه رفح بازگشایی شده است. این اقدام به صورت یک حرکت اولیه با حضور نمایندگان اتحادیه اروپا و مصر صورت گرفته و تنها ۱۵۰ نفر می توانند از این گذرگاه عبور کنند.

به گزارش مهر، سایت شبکه الجزیره پیشتر در گزارشی با اشاره به تشدید غیر عادی حملات رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه در آستانه بازگشایی گذرگاه رفح به نقل از محمود یزبک کارشناس امور اسرائیل نوشت: تل آویو به دنبال ناامن نشان دادن مناطق مختلف نوار غزه است. اسرائیل می خواهد به فلسطینی ها بگوید آنها نمی توانند در این منطقه زندگی کنند.

چند هفته قبل نیز ایال زامیر رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفته بود که نباید اجازه داد زندگی عادی به غزه بازگردد.

چندی قبل علی شعث، رئیس کمیته ملی اداره نوار غزه، با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت: روز یکشنبه اول فوریه به‌عنوان روز آزمایشی برای اجرای سازوکارهای گذرگاه رفح اختصاص خواهد یافت تا زمینه برای آغاز فعالیت کامل آن در روز بعد فراهم شود.

درهمین حال، مقامات رژیم صهیونیستی نیز از تصمیم خود برای بازگشایی گذرگاه رفح از امروز خبر داده بودند؛ گذرگاهی که حدود ۲۰ ماه بسته بوده است. با این حال، این رژیم شرط کرده است که مسافران خروجی و ورودی تحت «بازرسی‌های امنیتی» قرار گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار