جوان آنلاین: نتایج این هفته سری آ بیش از همه به سود اینترمیلان صدرنشین بود.
در هفته بیست و دوم لیگ ایتالیا، آثمیلان، آ. اسرم و ناپولی به جای آنکه با کسب حداکثر امتیاز خود را به نروآتروزی نزدیکتر کنند به سود اینتر بازی کردند. تساوی یک- یک رم با میلان در ورزشگاه المپیکو و برد ۳ بر صفر یوونتوس برابر ناپولی در تورین، خیال اینتر ۵۲ امتیازی را راحت کرد.
روسونری نزدیکترین تیم به صدر جدول هم نتوانست برتری خود را حفظ کند و مجبور به تقسیم امتیاز با رم شد. از سوی دیگر، بانویپیر برای کسب هر سه امتیاز ناپولی را قربانی کرد. میلان ۴۷ امتیازی و رم ۴۳ شدند، ناپولی، اما ۴۳ امتیازی ماند و همچنان چهارم جدول است، ولی بیانکونری با ۴۲ امتیاز خودش را به یک قدمی ناپلیها رساند.
بازیکنان میلان به شدت از تصمیم داور عصبانی بودند؛ اعلام ضربه پنالتی به سود رم در نیمه دوم فرصت جبران گل را به جالوروسی داد. عجیب اینکه ماسیمو آلگری، سرمربی میلان درآوردن یک امتیاز از چنگ رمیها را یک موفقیت خواند: «نیمه دوم متفاوت بود؛ ما از نظر فنی بهتر بودیم و آنها عقبنشینی کردند. در نهایت فکر میکنم ما با نتیجه خوبی در این بازی خارج از خانه گرفتیم. کسب تساوی یک- یک در خانه رم در این مقطع از فصل بسیار مهم است. ما اختلاف چهار امتیازی خود با رم را حفظ کردیم. آنها در طول بازی خیلی به ما فشار آوردند. چند موقعیت از طریق بازیسازی ایجاد کردیم، اما به نظرم باید سازمانیافتهتر بازی میکردیم. وقتی در نتیجه جلو افتادیم، خوب دفاع کردیم، ولی در ادامه همانطور که اغلب در فوتبال اتفاق میافتد، در لحظهای که به نظر میرسید همه چیز بر وفق مراد ماست، یک پنالتی به رم دادیم.»