کد خبر: 1341664
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
اوباما: قتل آلکس پرتی زنگ خطر برای همه آمریکاست رئیس جمهور پیشین آمریکا در خصوص حوادث اخیر در مینیا پولیس گفت که قتل آلکس پرتی زنگ خطری برای هر آمریکایی است.

جوان آنلاین: باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین دموکرات آمریکا شامگاه یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: قتل آلکس پرتی فاجعه دلخراش است. این باید زنگ خطری برای هر آمریکایی صرف نظر از حزبش باشد که بسیاری از ارزش‌های اصلی ما به عنوان یک ملت به طور فزاینده‌ای مورد حمله قرار گرفته است.

به گزارش تسنیم، منابع خبری روز شنبه از کشته شدن این شهروند آمریکایی در شهر آشوب زده مینیا پولیس واقع در ایات مینه سوتا خبر دادند. به گزارش فاکس نیوز، گزارش‌ها حاکی از تیراندازی ماموران گشت مرزی در جریان عملیات در مینیاپولیس بود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شد مظنون مسلح بوده و اسلحه گرم او توسط مأموران کشف و ضبط شده است.

روزنامه آمریکایی آتلانتیک نیز گزارش داد که به نیرو‌های لشکر چهارم پیاده‌نظام مستقر در پایگاه کارسون دستور داده شده است در حالت آماده‌باش قرار گیرند. این نیرو‌ها باید خود را برای اعزام احتمالی به ایالت مینه‌سوتا آماده کنند، هنوز جزئیات بیشتری درباره علت این آماده‌باش یا زمان احتمالی اعزام منتشر نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار