کد خبر: 1340816
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
پیروزی صنعت نفت، توقف نساجی و شکست سایپا در لیگ دسته اول هفته هجدهم لیگ دسته اول فوتبال امروز سه شنبه ۳۰ دی با انجام ۵ بازی پیگیری شد که تیم صدرنشین نساجی موفق به شکست میزبان خود نشد.

جوان آنلاین: هفته هجدهم لیگ دسته اول فوتبال امروز سه شنبه ۳۰ دی با انجام ۵ بازی پیگیری شد. در اولین بازی تیم‌های شهرداری نوشهر و بعثت کرمانشاه به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری ۲ بر صفر نماینده مازندران همراه شد. مصطفی نائیج پور و رضا بهان گل‌های شهرداری نوشهر را در این بازی به ثمر رساندند.

به گزارش مهر، در دیگر بازی امروز تیم‌های فرد البرز و شناورسازی قشم به تساوی بدون گل رسیدند؛ مس کرمان با تک گل هادی ابراهیمی موفق به شکست سایپا شد.

در مهم‌ترین بازی تیم پالایش نفت بندرعباس از تیم نساجی میزبانی کرد که این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت. علی فتحی برای پالایش نفت بندرعباس و علی نصیری برای نساجی در این بازی گلزنی کردند.

صنعت نفت آبادان در دیداری پُر گل با نتیجه ۴ بر صفر موفق به شکست داماش گیلان شد. رضا رضایی و طالب ریکانی هر کدام یکبار و محسن سیفی دو بار برای شاگردان سیدسیروس پورموسوی در این بازی گلزنی کردند.

پیروزی صنعت نفت، توقف نساجی و شکست سایپا در لیگ دسته اول

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار