کد خبر: 1340177
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
رئیس اتحادیه طلا عنوان کرد
آخرین وضعیت بازار طلا و سکه رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران ضمن اشاره به وضعیت معاملات طلا طی هفته جاری و در سایه محدودیت اینترنت درباره مسدودی حساب بانکی اصناف طلا گفت که با گذشت بیش از یک ماه متاسفانه هنوز هیچکس به صورت شفاف پاسخگوی این موضوع نیست.

جوان آنلاین: نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران - در گفت‌و‌گو با ایسنا، در تشریح وضعیت هفتگی بازار طلا و سکه گفت: طی هفته‌ای که گذشت اونس طلا در بازار‌های جهانی حدود ۱۴۷ دلار رشد داشت و در حال حاضر به ۴۶۰۵ دلار رسیده است.

وی افزود: در بازار‌های داخلی طی این هفته به علت افزایش اونس جهانی و نوسانات بازار ارز شاهد افزایش قیمت طلا بودیم؛ به طوریکه هر مثقال طلای ۱۷ عیار با دو میلیون و ۴۵۹ هزار تومان به ۶۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ افزایش ۵۶۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران ادامه داد: همچنین در بازار سکه، هر قطعه تمام سکه طرح جدید با افزایش چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، هر قطعه تمام سکه طرح قدیم با افزایش دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی به ۱۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه نیم سکه با افزایش ۷۰۰ هزار تومانی به ۸۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه ربع با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی به ۴۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی بانک مرکزی بدون تغییر طی هفته جاری در قیمت ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثابت مانده است.

بذرافشان افزود: حباب سکه نیز، طی هفته جاری؛ علیرغم افزایش در این هفته ۷۰۰ هزار تومان کاهش را تجربه کرد و به شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی درباره وضعیت معالات طلا طی هفته جاری و در سایه محدودیت و قطعی اینترنت گفت: متاسفانه به علت شرایط پیش آمده، وضعیت معاملات طلا به حداقل رسیده و از آنجایی که بسیاری از اصناف طلا اطلاع رسانی و ارسال فیش‌های واریزی خود را در بستر کانال‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌دهند، به علت محدودیت‌های موجود، در معاملات با مشکل رو‌به‌رو شده و همین عامل در کنار مسدودی حساب‌های بانکی برخی از اصناف طلا به چالش در این بازار دامن زده و حجم معاملات را به حداقل رسانده است و در کنار آن به علت بروز ناآرامی‌های اخیر با وجود اینکه اصناف طلا در سطح شهر فعالیت داشتند، اما در بازار تهران سطح فعالیت اصناف طلا به حدود ۱۰ درصد رسیده که امیدواریم با رفع محدودیت‌ها در روز‌های آینده فعالیت اصناف طلا و جواهر به شرایط عادی باز گردد.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران در پایان در تشریح وضعیت مسدودی حساب‌های بانکی فعالان صنفی طلا گفت: متاسفانه تا امروز بیش از یک ماه از تداوم مسدود شدن حساب‌های بانکی برخی از اصناف طلا می‌گذرد و این در حالی است که تمامی این افراد، دارای کد اقتصادی بوده و به صورت شفاف معاملات خود را انجام داده‌اند و با وجود پیگیری‌های صورت گرفته، همچنان حساب بانکی بسیاری از اصناف طلا، مسدود است و هنوز به صورت شفاف به این موضوع پاسخی داده نشده و حتی حساب‌های بانکی من نیز همچنان مسدود است و این وضعیت به رکود در این بازار دامن می‌زند.

انتهای پیام

برچسب ها: قیمت سکه ، قیمت طلا ، ارز ، بازار
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار