کد خبر: 1339812
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰

«تحریم‌ها خشونت غیرمستقیم، اما عمیق علیه زنان و کودکان ایجاد کرده است» این را زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با سفیر جدید سوئیس در تهران گفت. 
به گفته معاون رئیس‌جمهور، تحریم‌ها فرصت‌های بسیاری را از زنان گرفته است؛ زنانی که می‌توانستند در عرصه‌های مختلف اقتصادی و بین‌المللی حضور پررنگ‌تری داشته باشند و محصولات خود را به جهان عرضه کنند. تحریم‌ها نه‌تنها این فرصت‌ها را محدود کرده، بلکه در حوزه دسترسی به دارو و مواد غذایی نیز بیشترین آسیب را به زنان و کودکان وارد کرده است. در جنگ اخیر نیز بیشترین قربانیان زنان و کودکان بوده‌اند و این نشان‌دهنده خشونت‌های غیرمستقیم، اما عمیق علیه آنان است. 
بهروزآذر همچنین با انتقاد از تصویر نادرست ارائه‌شده از زنان ایرانی در برخی رسانه‌های بین‌المللی تصریح کرد: «زنان ایرانی امروز در حوزه‌هایی، چون پزشکی، آموزش، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع فضایی و فناوری‌های نوین، حضوری پیشرو دارند، اما این واقعیت‌ها به‌درستی بازنمایی نمی‌شود و خود نوعی خشونت غیرمستقیم علیه زنان به شمار می‌رود. 
معاون رئیس‌جمهور افزود: «آماده‌ایم دستاورد‌ها و تجربیات خود را با سایر کشور‌ها به اشتراک بگذاریم و انتظار داریم کشور‌هایی مانند سوئیس نیز در بازنمایی منصفانه و مستقل وضعیت زنان ایران نقش‌آفرینی کنند.»
اولیور بانگرتر، سفیر جدید سوئیس در ایران نیز در این دیدار به مشاهدات خود از وضعیت زنان ایرانی اشاره کرد و با بیان اینکه پیش از حضور در ایران درباره وضعیت زنان مطالعه کرده است، گفت: آنچه امروز مشاهده می‌کنم، حضور پرشمار و تأثیرگذار زنانی با تحصیلات عالی است، به‌ویژه تعداد قابل توجه بانوان دارای مدرک دکترا و حتی پسادکترا که در سطوح علمی و مدیریتی فعال هستند.

برچسب ها: زنان ، کودکان ، رئیس جمهور
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار