کد خبر: 1339760
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
برقراری مجدد پرواز‌های هواپیمایی ترکیه به تهران از فردا سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پرواز‌های شرکت هواپیمایی ترکیه از فردا به تهران مجددا برقرار خواهد شد و از پس فردا نیز این شرکت هواپیمایی پرواز‌های خود را به فرودگاه‌های دیگر کشور که از قبل پرواز داشته است، از سر خواهد گرفت.

جوان آنلاین: مجید اخوان در گفت‌و‌گو، در تشریح آخرین وضعیت پرواز‌ها اظهارکرد: در روز‌های گذشته به دلیل اختلالات ایجاد شده در شبکه اینترنتی کشور سیستم رزواسیون و پذیرش مسافران که در بستر اینترنت انجام می‌شد با اختلالاتی همراه بود و تعدادی از پرواز‌های برخی شرکت‌های هواپیمایی خارجی به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات مسافران و مشکلات ایجاد شده در خدمات‌دهی فرودگاهی و پشتیبانی لغو یا با تاخیر انجام شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود:، اما این مشکل سریعا رفع شد و در حال پرواز‌ها به روال قبل انجام می‌شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی ترکیه از فردا به تهران مجددا برقرار خواهد شد و از پس فردا نیز این شرکت هواپیمایی پرواز‌های خود را به فرودگاه‌هایی دیگر کشور که از قبل پرواز داشته‌است، از سر خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: از مسافران درخواست داریم حتما پیش از سفر از آخرین وضعیت پرواز‌ها مطلع شوند.

اخوان در پاسخ به اینکه آیا کنسل شدن پرواز‌ها به مسافران اطلاع رسانی می‌شود یا خیر گفت: عموما کنسلی پرواز‌ها پیش از سفر به مسافران اطلاع داده می‌شود، ولی با توجه به شرایط اینترنت در کشور ممکن است این اطلاع رسانی ناقص انجام شود، بنابراین لازم است مسافران خودشان به شماره‌های ۱۹۹ و ۱۵۱۰۰۱۱ و ۵۱۰۰۱۱۸ تماس گرفته و از آخرین وضعیت پرواز‌ها آگاه شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار