کد خبر: 1339369
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
روایت گاردین از ایران: ترامپ و نتانیاهو به‌دنبال رنج و خونریزی هستند گاردین در سرمقاله خود در ارتباط با اغتشاشات پراکنده در ایران و ادعا‌های مداخله جویانه مقامات آمریکایی و صهیونیست در این خصوص نوشت: ترامپ و نتانیاهو تنها به‌دنبال رنج و خونریزی هستند.

جوان آنلاین: گاردین در سرمقاله خود در ارتباط با اغتشاشات پراکنده در برخی نقاط ایران نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، سرمست از پیروزی (ادعایی اش) در ونزوئلا، به نظر می‌رسد معتقد است که با مداخله خارجی می‌توان به راحتی به پیروزی رسید! بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر صهیونیست‌های کودک کش) از این احتمال صحبت کرده است که «مردم ایران سرنوشت خود را به دست خود می‌گیرند» و سابقه ترغیب رئیس جمهور آمریکا به اقدامات بی‌پروا و خطرناک را دارد.

به گزارش مهر، گاردین در این خصوص اضافه کرد: ایرانی که درگیر هرج و مرج داخلی باشد، برای نخست وزیر (رژیم) اسرائیل بسیار مناسب خواهد بود؛ این در حالیست که غیرنظامیان ایرانی و دیگران در منطقه هزینه آن را خواهند پرداخت. بی‌ثباتی نیز به تقویت قدرت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منجر می‌شود، نه تضعیف آن. شورای دفاع ایران این هفته اعلام کرد که اگر «نشانه‌های عینی تهدید» از سوی آمریکا و (رژیم) اسرائیل را ببیند، ممکن است اقدام نظامی پیشگیرانه انجام دهد.

در سرمقاله گاردین خطاب به ترامپ و نتانیاهو آمده است: کسانی که مدعی کمک هستند، اما در واقع با نگاهی فرصت‌طلبانه می‌کوشند از نارضایتی‌های واقعی مردم ایران برای اهداف خود بهره‌برداری کنند، تنها خطر خونریزی و رنج بیشتر را افزایش می‌دهند.

برچسب ها: ایران ، ترامپ ، نتانیاهو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار