کد خبر: 1337822
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
تغییر مدیران حراست ۳ دانشگاه تهران براساس اعلام وزارت علوم مدیران حراست سه دانشگاه تهران طی روز‌های اخیر تغییر کردند.

جوان آنلاین: وزارت علوم اعلام کرد در تداوم رویکرد حراست وزارت علوم برای ارتقای «حکمرانی صیانتی» و تقویت امنیت در محیط‌های دانشگاهی، مدیران‌کل حراست سه دانشگاه تهران طی روز‌های اخیر تغییر کردند، این اقدام مبتنی بر چرخه‌های معمول بهسازی مدیریتی است که هدف آن افزایش کارآمدی، چابکی و هم‌افزایی در صیانت از جامعه علمی است.

به گزارش تسنیم، مراسم معارفه مدیر حراست دانشگاه الزهرا (ع) روز گذشته با حضور مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، رئیس دانشگاه الزهرا و مدیران حراست کل استان تهران برگزار شد. در این آیین، از خدمات مدیر پیشین تقدیر شد و محمد مهدی‌زاده به‌عنوان مدیر حراست دانشگاه منصوب شد.

مراسم معارفه مدیران‌کل حراست دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علم و صنعت ایران (کاظم‌زاده و فیلی) طی روز‌های آتی برگزار خواهد شد.

برچسب ها: تغییر ، انتصاب ، حراست
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار