کد خبر: 1336397
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
صالحی‌امیری اعلام کرد
عبور گردشگری ایران از رکود منفی ۵۲ درصدی به مثبت ۱۰ درصد وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با اعلام بازگشت جریان ورود گردشگران خارجی به وضعیت عادی در شش‌ماهه دوم سال، از عبور گردشگری کشور از شرایط رکودی خبر داد و گفت: آمار ورود گردشگران از منفی ۵۲ درصد به مثبت ۱۰ درصد رسیده است.

جوان آنلاین: سیدرضا صالحی‌امیری در حاشیه جلسه هیئت دولت، با اشاره به بهبود شاخص‌های گردشگری کشور اظهار کرد: خوشبختانه در شش‌ماهه دوم سال، به‌ویژه در ماه‌های مهر و آبان، روند ورود گردشگران خارجی به کشور به شرایط عادی بازگشته است.

وی با تشریح روند تحولات آماری در این حوزه افزود: در مقطعی، آمار ورود گردشگران به کشور با افت منفی 52 درصدی مواجه بود، اما با مجموعه اقدامات انجام‌شده، این شاخص اکنون به مثبت 10 درصد رسیده که نشان‌دهنده عبور گردشگری ایران از شرایط رکودی و بازگشت تدریجی به مسیر رشد است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین با اشاره به وضعیت گردشگران خروجی کشور گفت: بر اساس آمارهای موجود، به‌طور میانگین سالانه بین 8 تا 9 میلیون نفر از شهروندان ایرانی به خارج از کشور سفر می‌کنند که این رقم در مقایسه با میانگین سال‌های گذشته، تغییر غیرمتعارفی نداشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار