کد خبر: 1334815
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
چرا عاملان حمله سیدنی به فیلیپین سفر کرده بودند؟ اداره مهاجرت فیلیپین سفر دو عامل حمله تروریستی سیدنی به این کشور را تایید و جزئیات آن را اعلام کرد.

جوان آنلاین: طبق اعلام سخنگوی اداره مهاجرت فیلیپین، دو عامل این واقعه، ساجد اکرم ۵۰ ساله تبعه هند و ساکن استرالیا و نوید اکرم تبعه استرالیا ۲۴ ساله ، پدر و پسر بودند که روز دهم آبان‌ماه با پرواز پی‌آر ۲۱۲ خطوط هوایی فیلیپین، در یک پرواز و با گذرنامه استرالیایی از سیدنی به مانیل و از آنجا به داوائو سفر کردند.

این دو نفر جمعه ۷ آذر، چند هفته پیش از حمله‌ای که منجر به کشته‌شدن ۱۵ نفر شد، با همان شماره پرواز(پی‌آر۲۱۲) به سیدنی برگشتند. این واقعه که روز یکشنبه(۲۳ آذر) رخ داد، بدترین تیراندازی جمعی در ۳۰ سال گذشته در استرالیا بود و به عنوان یک اقدام تروریستی در حال بررسی است.

هنوز مشخص نیست عاملان حمله تروریستی سیدنی در فیلیپین چه فعالیتی انجام داده‌اند یا پس از فرود در داوائو، شهری در میندانائو، منطقه‌ای که گروه‌های تروریستی از جمله شاخه‌های وابسته به داعش در آن فعال بوده‌اند، به جای دیگری سفر کرده‌اند یا نه.

ارتش فیلیپین درحال بررسی تایید این گزارش است و سخنگوی آن در بیانیه‌ای اعلام کرد که با سازمان‌های مربوطه پیرامون مسائل مربوط به جابجایی اتباع خارجی و ارتباط آن‌ها با گروه‌های تروریستی همکاری کامل دارد.

این خبرگزاری پیشتر به نقل از پلیس استرالیا، سفر عاملان این جنایت به فیلیپین را اعلام کرده‌ بود. طبق تحقیقات اولیه پلیس استرالیا این عاملان، متاثر از آموزه‌های داعش بودند و دو پرچم دست‌ساز این گروه تروریستی در خودروی یکی از آن‌ها کشف شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار