کد خبر: 1334683
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض/ تاکید مشترک بر مقابله با اسلام هراسی «کاظم غریب آبادی» معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه، در حاشیه اجلاس «ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض» با «مورا تینوس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور ائتلاف تمدن‌های ملل متحد و فرستاده ویژه دبیرکل در مقابله با اسلام هراسی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جوان آنلاین:در این دیدار معاون دبیرکل سازمان ملل با توجه به سابقه ارائه ابتکار جمهوری اسلامی ایران درخصوص «گفتگوی تمدن ها»، بر اهمیت حمایت ایران از ائتلاف تمدن‌های ملل متحد تاکید و از مشارکت سطح بالای کشورمان در این اجلاس قدردانی نمود.

وی، ضمن اعلام آمادگی برای سفر به تهران به منظور پیشبرد دستور کار ائتلاف تمدن‌ها به ویژه در زمینه مقابله با اسلام هراسی، از افزایش نقش کشورمان در این گروه از جمله برگزاری نشست‌های آتی آن در تهران حمایت کرد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تاکید بر اهمیت ائتلاف تمدن‌های ملل متحد برای ایران و حمایت کشورمان از این ابتکار، پیشنهاداتی در جهت توسعه ابتکار گفتگوی تمدن‌ها مطرح نمود که مقرر گردید در سفر آتی موراتینوس به تهران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، یازدهمین مجمع جهانی «ائتلاف تمدن‌های ملل متحد» با حضور وزرای خارجه کشور‌های مختلف با شعار «دو دهه گفت‌و‌گو برای بشریت؛ پیشبرد عصر جدیدی از احترام و درک متقابل در جهانی چندقطبی» همزمان با بیستمین سالگرد تاسیس ائتلاف تمدن‌های ملل متحد به میزبانی عربستان سعودی در شهر ریاض برگزار شد. در این نشست، هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه شرکت کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار