مهاجرانی پس از ورود به قزوین با حضور در شهرک صنعتی کاسپین یک واحد تولید آرایشی و بهداشتی در این شهرک را افتتاح کرد.
در مراسمی با حضور محمد نوذری استاندار، کشاورز مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی، مدیران و مسئولان استانی واحد صنعتی «شکوفامنش» افتتاح شد.
این واحد تولیدی با چهار میلیون دلار سرمایه گذاری منابع ارزی توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و با افتتاح آن برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
در این واحد صنعتی بیش از ۹۰ نوع محصولات آرایشی و بهداشتی تولید می شود و با صادرات محصولات آن به کشورهای عربی و روسیه سالانه حدود یک میلیون دلار درآمد ارزی وارد کشور می شود.
در مراسم افتتاح صفی خانی معاون اقتصادی استانداری، احمدپور معاون سیاسی امنیتی، بیدخام مدیرکل امور بانوان وخانواده استانداری، صدیقه ربیعی مدیرکل امور روستایی استانداری و قافله باشی سرپرست امور کتابخانه های استان نیز حضور داشتند.
مهاجرانی از نمایشگاه توانمندیهای صنعتی استان در شهرک صنعتی کاسپین نیز دیدن کرد.
سخنگوی دولت تا ساعاتی دیگر در جشن روشنای مهر به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، هفته بزرگداشت مقام مادر و روز زن در دانشگاه فرهنگیان شرکت می کند.
شرکت در شورای اداری استان قزوین از دیگر برنامههای فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در سفر به استان قزوین است.










