کد خبر: 1324168
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
۳ وزیر اسرائیلی هدف حمله سایبری گسترده قرار گرفتند منابع اسرائیلی گزارش داده‌اند که در هفته‌های اخیر سه وزیر در کابینه این رژیم مکررا هدف حمله سایبری گسترده قرار گرفته‌اند.

جوان آنلاین: شبکه «آی ۲۴» بامداد امروز (یکشنبه) گزارش داد در ماه‌های اخیر سه تن از وزرای کابینه اسرائیل هدف یک کارزار سایبری قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، از جمله افرادی که به‌صورت مکرر مورد حمله قرار گرفته‌اند «مای گولان» وزیر برابری اجتماعی کابینه اسرائیل بوده است که تلاش‌هایی برای دسترسی به حساب‌ها و دستگاه‌های دیجیتال او در ساعات شب و صبح انجام شده است.

گولان در واکنش به سوال خبرنگاران تأیید کرده که تلاش‌هایی برای نفوذ به دستگاه‌های دیجیتال او صورت گرفته است.

دستگاه امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) طبق گزارش‌ها در حال تحقیق درباره‌ این وقایع است، اما تاکنون از ارائه توضیحات رسمی یا جزئیات بیشتر خودداری کرده است.

منابع خبری می‌گویند که هدف حملات، دسترسی به اطلاعات حساس و استخراج داده‌ها از دستگاه‌ها و حساب‌های شخصی مقامات بوده است.

این افشاگری یک روز پس از انتشار نسخه ششم گزارش سالانه شرکت مایکروسافت درباره امنیت سایبری انجام شده است؛ گزارشی که می‌گوید اسرائیل در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ از منظر شمار حملات سایبری در رتبه سوم جهان قرار گرفته است و سهمی معادل حدود ۳.۵ درصد از کل حملات جهانی را به خود اختصاص داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار