جوان آنلاین: ملیپوشان کشورمان با ترکیب نوشاد عالمیان، بنیامین فرجی و امیرحسین هدایی در نخستین دیدار مرحله حذفی مسابقات قهرمانی آسیا برابر سنگاپور قرار گرفتند و با پیروزی سه بر یک، راهی دور بعد شدند و به سهمیه مسابقات جهانی دست یافتند. در این مسابقات ۱۳ تیم به سهمیه جهانی رسیدهاند.
در این دیدار، نوشاد عالمیان در بازی نخست با پیروزی قاطع ۳ بر صفر برابر پانگ کوئن تیم ملی ایران را پیش انداخت. اما در بازی دوم، بنیامین فرجی مقابل ایزاک کوئک مغلوب شد تا بازی به تساوی کشیده شود.
امیرحسین هدایی در سومین مسابقه عملکردی درخشان داشت و با نتیجه ۳ بر ۱ برابر کلارنس چیو به پیروزی رسید. در چهارمین بازی نیز نوشاد عالمیان در دیداری حساس و نزدیک با نتیجه ۳ بر ۲ از سد ایزاک کوئک گذشت تا پیروزی نهایی تیم ایران رقم بخورد.
در نهایت ملیپوشان کشورمان با نتیجه نهایی ۳ بر ۱ از سد سنگاپور عبور کردند و اکنون باید در یک دیدار سخت و حساس مرحله یکچهارم نهایی ساعت ۱۴ امروز به مصاف تیم ملی چین، قهرمان جهان، بروند.