به گزارش جوان آنلاین: قدسیه ابشناس، مدیرکل بهزیستی گلستان به همراه هیأت همراه، در دیداری با دکتر ذکایی، رئیس مرکز توسعه، به بررسی ظرفیتها و برنامههای مشترک در حوزه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی پرداختند.
در ادامه، نشستی با حضور دکتر احترامی، دبیر علمی طرح «سلام»و کامرانی، کارشناس اداره استعدادیابی و توسعه مهارتها و کارشناس طرح «سلام» بهزیستی کشور برگزار شد. محورهای اصلی این نشست، افتتاحیه طرح «سلام» در مدارس، استفاده از ظرفیت محلات، طراحی و نصب پنلهای خورشیدی و پشتیبانی فنی آنهابود.
مدیرکل بهزیستی گلستان در این دیدار با تأکید بر اهمیت توسعه خدمات دانشبنیان و طرحهای توانمندسازی، خواستار همافزایی بیشتر بین استان و ستاد ملی برای بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود شد.
این دیدار و نشست، زمینهساز برنامهریزیهای مشترک برای ارتقای اشتغال، کارآفرینی و توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی در استان گلستان خواهد بود.