کد خبر: 1321024
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳
معطلی ۲ روزه کامیون‌ها پشت مرز دوغارون معاون توسعه اقتصادی منطقه آزاد دوغارون با اشاره به توقف کامیون‌ها در مرز افغانستان به دلیل اختلالات گمرکی و مخابراتی، گفت: طرف افغان هم اطلاع دقیقی از زمان برطرف شدن این مشکل ندارد.

جوان آنلاین: حسن نوری‌زاده معاون توسعه اقتصادی منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون با اشاره به آخرین وضعیت توقف کامیون‌ها در مرز افغانستان به دلیل اختلالات گمرکی و مخابراتی گفت: از غروب روز دوشنبه، ۷ مهر به دلیل ایجاد اختلال در زیرساخت شبکه‌های گمرکی و مخابراتی افغانستان، روند پذیرش خودرو‌ها به‌طور کامل متوقف شده بود و این وضعیت تا عصر روز گذشته سه‌شنبه، ۸ مهر نیز ادامه داشت.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه تا غروب روز گذشته حدود ۳۰۰ دستگاه کامیون با هماهنگی‌های انجام‌شده از مرز عبور کردند، افزود: همچنان بحث اختلال در سیستم ارتباطی و گمرکی افغانستان وجود دارد و امروز (چهارشنبه، ۹ مهر) نیز در همین زمینه جلسه‌ای مرزی برگزار شد، طرف افغان هم اطلاع دقیقی از زمان برطرف شدن این مشکل ندارد.

وضعیت ۴۵۰ کامیون ایرانی تعیین‌تکلیف شد

معاون توسعه اقتصادی منطقه آزاد دوغارون تصریح کرد: در این شرایط چند تصمیم اتخاذ شد؛ نخست اینکه تمامی ماشین‌های خالی دو طرف می‌توانند تردد کنند، چه آنهایی که در سمت افغانستان هستند و چه کامیون‌های افغانی که در سمت ایران قرار دارند. علاوه بر این، حدود ۷۳۰ دستگاه کامیون در پارکینگ‌های محدوده منطقه آزاد ظرفیت دارند و بر همین اساس تصمیم گرفتیم بخشی از خودرو‌های ایرانی که بار خود را به سمت افغانستان برده بودند، بارشان بر روی کامیون‌های افغانی بارگیری شود و بخشی دیگر نیز با توجه به ظرفیت‌های انباری منطقه آزاد، تخلیه و در انبار‌ها ذخیره شود تا رانندگان ایرانی بتوانند به کشور بازگردند.

اولویت ما آزادسازی رانندگان ایرانی در مرز افغانستان است

وی ادامه داد: بر همین اساس برای حدود ۴۵۰ دستگاه کامیون تصمیم‌گیری و روند بازگشت آنها آغاز شد و بقیه ناچار هستند منتظر شرایط طرف افغانستان بمانند تا تکلیف وضعیت روشن شود. در اولویت نخست، آزادسازی رانندگان ایرانی مدنظر ما قرار گرفته است.

نوزی‌زاده با اشاره به نوع کالا‌های کامیون‌ها گفت: برخی محموله‌ها همچون محصولات سردخانه‌ای و فاسدشدنی در اولویت عبور قرار گرفتند تا از خسارت‌ها جلوگیری شود. اما بخش دیگری از محموله‌ها نظیر سیمان، مواد اولیه، مواد خام و آهن‌آلات، پروفیل همچنان در منطقه باقی می‌ماند و بخشی دیگر به صورت ترانشیپ جابه‌جا می‌شوند.

ارسال هرگونه محموله جدید به گمرک دوغارون ممنوع شد

معاون توسعه اقتصادی منطقه آزاد دوغارون در پایان تأکید کرد: به تمامی گمرکات کشور اعلام شد که تا اطلاع ثانوی هیچ محموله‌ای از سایر گمرکات به گمرک دوغارون ارسال نشود تا از تشدید مشکلات جلوگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار