کد خبر: 1320883
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳
دیپلمات انگلیسی: ایران اهل تسلیم نیست؛ توهم ترامپ تعبیر نمی‌شود دیپلمات سابق انگلیسی و افسر MI۶ گفت: رویای ترامپ برای تسلیم ایران یک توهم است! 

جوان آنلاین: روزنامه کیهان نوشت: الیستر کروک از افسران ارشد سابق سازمان اطلاعاتی MI۶ تصریح کرد: ترامپ امیدوار است بتواند ایران را بی‌قید و شرط وادار به تسلیم کند؛ اما چنین چیزی هرگز رخ نخواهد داد و در صورت ناکامی، آمریکا مسیر جنگ را در پیش خواهد گرفت.

وی افزود: چین و روسیه آشکارا اعلام کرده‌اند که بازگرداندن تحریم‌های ایران از نظر آنان فاقد اعتبار است. نگرانی اصلی آمریکا نیز احتمال ورود و حمایت مستقیم چین و روسیه از ایران، در صورت حمله اسرائیل یا ایالات‌متحده است.

در همین حال سی‌ان‌ان تُرک در تحلیلی عنوان کرد: ایران آماده‌تر و قدرتمندتر از همیشه برای مقابله با اسرائیل است.

تحلیلگر این شبکه خاطرنشان کرد: ایرانی که امروز در برابر اسرائیل ایستاده، با ایرانی که سه‌ماه مقابل آن‌ها بود، تفاوت زیادی دارد. ملت ایران اکنون در بالاترین سطح تاریخ خود ضداسرائیل و متحد علیه این رژیم شده‌اند. افزون بر این، ایران صاحب موشک‌های ‌هایپرسونیک و بالستیک است که توانایی هدف قرار دادن اسرائیل را دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار