کد خبر: 1316104
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
مهروز ساعی سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان شد جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو عصر امروز با حضور اعضای جدید تشکیل و در نهایت سرمربی تیم ملی بانوان معرفی شد.

جوان آنلاین: از سوی هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو مرتضی کریمی، یوسف کرمی، مریم آذرمهر، حمید باقی نژاد و وحید خسروشاهی به عنوان اعضای جدید کمیته انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته فنی با اعضای جدید عصر امروز برگزار و پس از بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مختلف در نهایت به فاصله اندک دو رویداد مهم قهرمانی جهان و بازی‌های کشور‌های اسلامی و اعزام دو تیم مختلف به رویداد‌های فوق، مقرر شد سجاد مردانی و اسماعیل اسماعیل پور در گروه مردان و آزاده یاسایی و پریا پورنعمت در گروه دختران به کادر فنی تیم‌های ملی اضافه شوند.

این مربیان در زمان اعزام تیم‌های ملی به مسابقات قهرمانی جهان تمرینات ملی پوشان اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی را برعهده خواهند داشت.

در جلسه فوق در خصوص کادر فنی تیم ملی بانوان نیز صحبت‌هایی مطرح شد. مریم آذرمهر در این خصوص توضحیاتی ارائه نموده و عنوان داشت که به دلیل اهمیت مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی کشور‌های اسلامی تغییر کادر فنی به صلاح نیست که پس از تائید سایر اعضا مقرر شد مهروز ساعی به عنوان سرمربی تیم ملی کار خود را پیگیری کند. نیلوفر صفریان و شیما خلیل ارجمندی همکاران وی در این رقابت‌ها خواهند بود.

رقابت‌های قهرمانی جهان دوم تا هشتم آبان ماه به میزبانی چین برگزار خواهد شد. بازی‌های کشور‌های اسلامی نیز ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه در عربستان و شهر ریاض برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار