کد خبر: 1315171
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹
ماجرای انفجار در معدن کوه گرمه ملایر چه بود؟ طی روز‌های گذشته صدای انفجار به دلیل فعالیت‌های معدنی در محدوده کوه گرمه ملایر رخ داد که حاشیه‌ها و شایعاتی به دنبال داشت.

جوان آنلاین: طی روز‌های گذشته اطلاعیه‌ای مبنی بر اینکه صدای انفجاری که در ساعات اخیر در محدوده کوه گرمه شنیده شد، مربوط به فعالیت‌های معدنی در این منطقه است، صادر شد که نگرانی‌هایی را برای مردم به دنبال داشت.

به گزارش ایرنا، در ادامه اطلاعیه آمد که این موضوع خطر و نگرانی برای شهروندان ندارد و فعالیت‌های معدن تحت نظارت ایمنی کامل انجام می‌شود.

صدای انفجار و اخبار ناشی از آن بلافاصله در شهر دست به دست شد و علاوه بر ایجاد نگرانی، حاشیه‌ها و شایعاتی را در بین شهروندان ایجاد کرد که شاید این اتفاق ناشی از تعرضات اخیر دشمن بوده است.

بر اساس بررسی‌های فوری و هماهنگی‌های به عمل آمده با واحد‌های مربوطه، مشخص شد این صدا ناشی از عملیات برنامه‌ریزی شده با تمام موارد ایمنی و از پیش اعلام شده در محدوده معدن فعال منطقه کوه گرمه بوده است.

طبق گزارش‌های اعلام شده این عملیات که بخشی از فرآیند معمول فعالیت‌های معدنی بود، با رعایت همه پروتکل‌های ایمنی و با نظارت مستقیم انجام شده و هیچ گونه خطری برای ساکنان مسکونی اطراف نداشت و انفجار کاملاً کنترل‌شده و تحت نظارت دقیق است.

لازم به ذکر است که انفجار در فضای باز و در دل کوه به دلیل انعکاس صدا از دیواره‌های کوه و انتشار آن در فضای وسیع، می‌تواند تا کیلومتر‌ها دورتر به صورت مهیب شنیده شود، این موضوع به‌خصوص در روز‌های آرام و بدون وزش باد شدیدتر به نظر می‌رسد و این صدا اصلاً به معنای وقوع یک حادثه یا انفجار غیرعادی نیست.

پیش از هر انفجار، مجوز‌های لازم از مراجع مربوطه اخذ می‌شود و معادن موظف هستند محدوده ایمن مشخصی را در اطراف نقطه انفجار ایجاد کرده و قبل از عمل، از پاک‌بودن این محدوده اطمینان حاصل کنند.

از سوی دیگر هیچ خطری متوجه شهروندان و مناطق مسکونی نیست و این عملیات کاملاً کنترل‌شده است. تنها اثر آن برای مردم، شنیدن صدای بلند و احتمالاً لرزش بسیار خفیف و بی‌خطر در نواحی نزدیک است که امری طبیعی محسوب می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: انفجار اخیر به دلیل فعالیت‌های معدن پشت کوه گرمه بوده و هیچ خطری را متوجه شهروندان نکرده است.

"سیدرسول حسینی" افزود: صدای انفجار مربوط به یک فعالیت معدنی بوده و به اتمام رسیده و هیچ جای نگرانی برای شهروندان ملایر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های معدنی و صدای ناشی از انفجار این فعالیت‌ها امری طبیعی است، بیان کرد: این فعالیت به صورت هماهنگ شده با نظارت دقیق بوده و از قبل اطلاع‌رسانی شد که مردم نگران نباشند.

معدن شن و ماسه پشت کوه گرمه ملایر از سال‌ها پیش با مجوز رسمی در حال فعالیت است.

برچسب ها: صدای انفجار ، ملایر ، معدن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار