جوان آنلاین: در پی تداوم مانعتراشیهای رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر در روند مذاکرات مربوط به آتشبس غزه و نیز در شرایطی که اشغالگران در حال آمادهسازی تهاجم گسترده به شهر غزه و آوارگی یکمیلیون نفر از آنجا هستند، باسم نعیم، از رهبران ارشد جنبش حماس شب گذشته، دوشنبهشب، طی سخنانی اعلام کرد که این جنبش پاسخ رسمی به آخرین پیشنهاد میانجیها را که توسط حماس پذیرفته شده بود، دریافت نکرده است.
باسم نعیم در اظهاراتی مطبوعاتی گفت: ما تاکنون نه پاسخ رسمی طرف صهیونیستی به آخرین پیشنهاد آتشبس و نه هیچ پیشنهاد جدیدی در رابطه با توافق جامع دریافت نکردهایم.
وی افزود: ما برخی افشاگریها را در رسانهها در مورد رد توافق جزئی توسط دشمن و این ادعا که صهیونیستها بهدنبال رسیدن به توافقی جامع هستند، میشنویم. دولت آمریکا در این فریبکاریها همدست رژیم صهیونیستی است و زشتترین اظهارات را از مایک هاکبی، سفیر صهیونیستِ آمریکا در اراضی اشغالی شنیدیم.