کد خبر: 1311888
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۰
دستپخت تازه مدیران حاشیه‌دوست استقلال
به دنبال جلب رضایت عیسی مدیران استقلال که برای توجیه جذب آل‌کثیر از ساپینتو هم هزینه کرده بودند، با دیدن حجم بالای اعتراض‌ها سرانجام به این نتیجه رسیدند که نمی‌توانند این مهاجم را نگه دارند، بنابراین قید او را زدند، اما این پایان کار نیست، چون آل‌کثیر با استقلال قرارداد دارد و حالا آبی‌ها باید نظر او را جلب کنند تا او با کمترین هزینه از استقلال جدا شود
حامد قهرمانی

جوان آنلاین: ظاهراً استقلالی‌ها خودشان دوست دارند برای خودشان حاشیه درست کنند. این روز‌ها تا دل‌تان بخواهد اخبار حاشیه‌ای از استقلال به گوش می‌رسد. از خرید بازیکنان بیکار و پا به سن گذاشته اروپایی گرفته تا کشمکش‌های مدیران باشگاه با هواداران، پیشکسوتان و بازیکنان، اما در میان تمام این حواشی داستان جذب عیسی آل‌کثیر ماجرایی متفاوت بود؛ بازیکن سابق پرسپولیس که اتفاقاً سابقه گلزنی به استقلال و شادی خاص هم در کارنامه دارد؛ بازیکنی ۳۵ ساله که کم‌کم به سال‌های پایانی فوتبال خود نزدیک می‌شود. کافی بود خبر جذب این بازیکن از سوی مدیران استقلال رسانه‌ای شود تا همانطور که پیش‌بینی می‌شد انبار باروت اعتراض هواداران منفجر شود؛ هوادارانی که هیچ دل خوشی از مدیران استقلال نداشته و ندارند. 
مشخص بود که کار بالا خواهد گرفت، حتی صدای پیشکسوتان هم درآمد، برخی بابت مسائل حاشیه‌ای آل‌کثیر و برخی بابت توانمندی‌های فنی او، در یک کلمه همه مخالف بودند، اما مسئولان استقلال مرغ‌شان یک پا داشت و با این مهاجم قرارداد امضا کردند، یعنی خودشان برای خودشان دردسر درست کردند و حالا مانده‌اند که چه بکنند. 
مدیران استقلال که برای توجیه جذب آل‌کثیر از ساپینتو هم هزینه کرده بودند، با دیدن حجم بالای اعتراض‌ها سرانجام به این نتیجه رسیدند که نمی‌توانند این مهاجم را نگه دارند، بنابراین قید او را زدند، اما این پایان کار نیست، چون آل‌کثیر با استقلال قرارداد دارد و حالا آبی‌ها باید نظر او را جلب کنند تا او با کمترین هزینه از استقلال جدا شود. 
در خبر‌ها آمده بود، ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال پیش از این چند بار اعلام کرده است به دلیل ناراحتی هواداران مایل به حضور عیسی آل‌کثیر در جمع آبی‌پوشان نیست. او پس از جذب سحرخیزان و نازون و با توجه به حضور آزادی در خط حمله به مسئولان این باشگاه مجدداً اعلام کرده است باید موضوع قرارداد آل‌کثیر حل و فصل شود و نیازی به جذب این بازیکن نیست. بر این اساس با توجه به حضور سه مهاجم نوک در ترکیب استقلال، اینگونه به نظر می‌رسد که حضور آل‌کثیر در جمع آبی‌پوشان منتفی شده و این بازیکن در فصل جاری باید باشگاه دیگری را انتخاب کند. 
آل‌کثیر با استقلال قرارداد بسته و باشگاه باید به دنبال راهی برای فسخ قرارداد این بازیکن باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار