کد خبر: 1311499
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
قاهره: جامعه جهانی باید از حوادث غزه شرمسار باشد وزیر خارجه مصر با اشاره به تحولات منطقه، تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه و لبنان را محکوم کرد.

جوان آنلاین: «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر در یک نشست خبری گفت کشورش بر تمامیت ارضی سوریه تأکید دارد و تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور و نقض حاکمیت لبنان را محکوم می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی امروز چهارشنبه با اشاره به حملات یمن در دریای سرخ علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی تصریح کرد مصر «نظامی‌سازی» دریای سرخ را رد می‌کند و خواستار آزادی کشتی‌رانی است. عبدالعاطی گفت قاهره بیشترین خسارت را از حوادث دریای سرخ متحمل می‌شود.

در پی تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و حمایت بی‌قید و شرط آمریکا از این رژیم، نیرو‌های مسلح یمن با هدف وارد آوردن فشار مؤثر بر آمریکا و متحدانش، مسیر‌های کشتیرانی و ناو‌های جنگی را عمدتا در دریای سرخ، خلیج عدن و تنگه باب‌المندب تهدید کردند. نیرو‌های یمن از نوامبر ۲۰۲۳ حملات خود را علیه کشتی‌های تجاری در دریای سرخ آغاز کردند. این حملات بر کشتی‌هایی متمرکز بود که عازم بنادر رژیم صهیونیستی بودند یا با این رژیم ارتباط داشتند.

وزیر خارجه مصر در رابطه با وضعیت نوار غزه گفت: غزه با یک فاجعه انسانی روبروست، جامعه جهانی باید شرمسار باشد و قدرت خود را برای بازگشایی تمامی گذرگاه‌ها و انتقال بی قید و شرط کمک‌های انسانی به کار گیرد.

وی از جامعه جهانی خواست برای توقف گرسنگی و سیاست‌های هدفمند نسل‌کشی در غزه، فورا اقدام کند.

عبدالعاطی ضمن محکومیت سیاست‌های هدفمند نسل‌کشی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب می‌شود، خواهان برقراری آتش‌بس در این منطقه، انتقال کمک‌ها و آزادی زندانیان صهیونیستی شد.

وی همچنین طرح‌های کوچ اجباری ساکنان غزه را قاطعانه رد کرد.

برچسب ها: مصر ، جامعه جهانی ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار