کد خبر: 1311012
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
تلاش استقلال برای مصالحه در یک قرارداد جنجالی باشگاه استقلال در تلاش است تا موضوع قرارداد با بازیکن جدید خود را ختم به خیر کند.

جوان آنلاین: ماجرای جذب عیسی آل‌کثیر توسط باشگاه استقلال، پس از واکنش منفی بخش قابل توجهی از هواداران این تیم، وارد مرحله تازه‌ای شده است. این مهاجم باتجربه که نامش در فهرست بازیکنان مدنظر ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، قرار داشت، چند وقت پیش با قراردادی یک‌ساله به جمع آبی‌پوشان پیوست.

با این حال، موج نارضایتی ایجاد شده در فضای هواداری استقلال باعث شد که علاوه بر کادرفنی استقلال، مدیران این باشگاه هم به فکر تجدیدنظر در این انتقال بیفتند. بر همین اساس، استقلالی‌ها قصد دارند جلسه‌ای با مدیر برنامه‌های آل‌کثیر برگزار کنند تا در صورت توافق دو طرف، قرارداد امضا شده فسخ شود و این بازیکن پیش از آغاز فصل جدید از جمع آبی‌ها جدا شود اما تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است.

در صورت فسخ قرارداد، باشگاه استقلال ناچار خواهد بود رقمی را به عنوان هزینه توافق و جبران عقد قرارداد به آل‌کثیر پرداخت کند. این موضوع علاوه بر مسائل فنی، بار مالی جدیدی را نیز به باشگاه تحمیل خواهد کرد و می‌تواند در شرایط اقتصادی فعلی، فشار مضاعفی بر مدیریت وارد کند.

اکنون باید دید تصمیم نهایی در این خصوص چه خواهد بود؛ آیا آل‌کثیر بدون حتی یک بازی رسمی برای استقلال، راهی تیم دیگری می‌شود یا مدیریت باشگاه با وجود نارضایتی‌ها، به ادامه همکاری با این مهاجم اصرار خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار