کد خبر: 1310996
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
سردار مومنی: اوج تردد زائران اربعین در ۷۲ ساعت آینده است جانشین پلیس راهور فراجا از اوج تردد زائران اربعین در ۷۲ ساعت آینده خبر داد.

جوان آنلاین: سردار حسن مؤمنی صبح دوشنبه در مرز مهران با اشاره به پیش‌بینی اوج تردد زائران در ۷۲ ساعت آینده، از هموطنان خواست با احتیاط بیشتری رانندگی کرده و حتماً از پارکینگ‌های مصوب برای پارک خودروهای خود استفاده کنند.

وی اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کنیم اوج تردد زائران در ۷۲ ساعت آینده رخ دهد، اما اوج رفت و برگشت زائران را تقریباً در هفدهم و هجدهم مردادماه پیش‌بینی می‌کنیم که در این ایام شاهد تلاقی رفت و برگشت زائران خواهیم بود.

جانشین فرمانده پلیس راهور با بیان اینکه در حال حاضر کمتر از نیمی از پارکینگ‌ها پر شده و ظرفیت کافی برای پارک خودروها وجود دارد، گفت: توصیه ترافیکی و انتظامی من به هموطنان این است که حتماً برای پارک خودروها از توقفگاه‌ها و پارکینگ‌های مصوب استفاده کنند تا از بروز هرگونه ترافیک و مشکل جلوگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار