کد خبر: 1309542
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
تلگراف: نظامیان اسرائیلی از سیاست‌های نتانیاهو روی‌گردان‌هستند یک رسانه انگلیسی، طولانی و فرسایشی شدن جنگ غزه را عامل روی‌گردانی نظامیان صهیونیست از سیاست‌های جنگ طلبانه کابینه حاکم بر این رژیم دانست و نوشت که نظامیان صهیونیست، از فرامین و سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، روی‌گردان شده‌اند.

جوان آنلاین: روزنامه انگلیسی تلگراف در گزارشی نوشت: سربازان و ژنرال‌های اسرائیلی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر به خاطر طولانی شدن جنگ غزه، روی برمی‌گردانند.

به گزارش ایرنا، این رسانه غربی به طولانی و فرسایشی شدن جنگ غزه و خستگی ارتش رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: بیشتر نیرو‌های ذخیره در فراخوان‌ها حاضر نمی‌شوند یا بهانه‌های پزشکی و خانوادگی می‌آورند.

تلگراف، ضدبشری بودن جنگ تل‌آویو علیه غزه را یادآور شد و به نقل از نظامیان صهیونیست نوشت: تصاویر کودکان گرسنه در غزه باعث خواهد شد افراد کمتری در فراخوان‌های جذب نیرو برای ارتش اسرائیل شرکت کنند.

این رسانه انگلیسی زبان، ادامه عملیات در غزه را فاقد توجیه نظامی دانست و افزود: برای بیشتر اسرائیلی‌ها روشن شده که دلیل اصلی ادامه جنگ غزه، منافع سیاسی، شخصی و قضایی نتانیاهوست. او به این جنگ نیاز دارد تا قدرتش را حفظ و حتی تقویت کند.

تلگراف نوشت: بسیاری معتقدند نتانیاهو نگران آن است که در صورت پایان جنگ، دولتش فرو بپاشد، زیرا احزاب راست افراطی، از ائتلاف او کناره‌گیری خواهند کرد.

این رسانه غربی افزایش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی و فاصله گرفتن متحدان سنتی این رژیم از آن را یادآور شد و نوشت: ژنرال‌های ارشد ارتش از این شرایط، به‌ویژه پس از آنکه نظام کمک‌رسانی جدید با پشتیبانی آمریکا، آنها را درگیر کشتار غیرنظامیان کرد، ناراضی هستند.

تلگراف نوشت: در صورت تداوم وضعیت موجود، نرخ مشارکت در فراخوان‌های جذب نیرو برای ارتش اسرائیل، ممکن است به ۶۰ درصد کاهش یابد.

این رسانه انگلیسی از افزایش تمرد نیرو‌های ذخیره از خدمت و مخالفت با سیاست‌های نتانیاهو خبر داد و افزود: برخی افسران در رسانه‌های اجتماعی، با التماس از نیرو‌های ذخیره می‌خواهند که بیایند، چون تعداد نیرو‌های یگانشان به شدت کم شده است.

 باوجود درخواست‌های بین المللی برای توقف جنگ علیه غزه و شروع امدادرسانی به مردم این منطقه، رژیم صهیونیستی کماکان مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به این منطقه می‌شود.

تلفات ناشی از گرسنگی، بیماری و نبود دارو، اکنون در حال پیشی گرفتن از تلفات مربوط به تیراندازی و بمباران مستقیم رژیم صهیونیستی در غزه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار