کد خبر: 1309004
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
عاملان درگیری دسته جمعی در سوادکوه دستگیر شدند فرمانده انتظامی سوادکوه از دستگیری چهار نفر از عاملان درگیری دسته جمعی در شهر زیراب شهرستان خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ سعید مهدوی در گفت: چند روز گذشته یک مورد درگیری دسته جمعی در میدان شهر زیراب رخ داد، که طی گزارش به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، بلافاصله مأموران پلیس امنیت عمومی و عوامل انتظامی کلانتری ۱۳ شهر زیراب در محل حادثه حضور یافتند.

به گزارش مهر، وی افزود: با حضور مأموران مشخص شد که در این درگیری، نزاع دسته جمعی که منجر به مصدومیت دو نفر از آنان شده بود که با حضور عوامل گشت و اقدامات پلیسی، ۲ نفر دیگر از طرفین دعوا دستگیر و به مقر انتظامی انتقال شدند.

فرمانده انتظامی سوادکوه تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و سپس روانه زندان شدند.

سرهنگ مهدوی از برخورد قاطع پلیس در مواجهه با برهم زنندگان نظم و امنیت خبر داد و از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه موارد این چنینی مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار