کد خبر: 1308152
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲
آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می‌شود دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره باور تغذیه‌ای مبنی بر موثر بودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، اعلام کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات است.

جوان آنلاین: از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می‌شود؟ تاکید کرد: عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات به طور اختصاصی‌تر کربوهیدرات‌های ساده مانند ترکیبات حاوی قند است؛ آب، یک ترکیب بدون کالری است که با هیچ مکانیسمی نمی‌تواند برای فرد کبد چرب ایجاد کند.

به گزارش ایرنا، بیماری کبد چرب معمولاً ناشی از رژیم غذایی ناسالم؛ مصرف زیاد چربی‌های اشباع، قند‌ها به ویژه فروکتوز در نوشیدنی‌های صنعتی و غذا‌های فرآوری شده است؛ همچنین کم‌تحرکی و چاقی، مصرف الکل و دیابت و اختلالات متابولیک از عوامل ایجاد کبد چرب است.

نقش آب در سلامت کبد موضوعی است که نباید نادیده گرفته شود، نوشیدن آب موجب پاکسازی کبد، پیشگیری از کبد چرب و تنظیم سوخت‌وساز بدن میشود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار