جوان آنلاین: منابع رسانهای گزارش دادند که تا ساعاتی دیگر یک کشتی دیگر مرتبط با رژیم صهیونیستی در پی حملات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ غرق خواهد شد.
بر اساس این گزارش، کشتی یونانی غولپیکر Eternity C که با رژیم صهیونیستی در ارتباط بود، در حال غرق شدن است.
این در حالی است که دیروز نیز، کشتی magic sea در اثر حملات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ غرق شد.
گای الستِر خبرنگار اسرائیلی نیز در پستی در شبکه اجتماعی X، نوشت: «فوری: کشتی دیگری در دریای سرخ در حال غرق شدن است، پس از آنکه هفته جاری هدف حمله نیروهای حوثی قرار گرفت».
این در حالی است که دیروز نیز، کشتی مجیک سیز در اثر حملات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ غرق شد.
یک مقام شرکت بریتانیایی امنیت دریایی «امبری» نیز سه شنبه ۱۷ تیر تأیید کرد که کشتی باری «مجیک سیز» با پرچم لیبریا در دریای سرخ غرق شده است.
این حادثه تنها یک روز پس از آن روی داد که نیروهای مسلح یمن اعلام کردند حمله ای را به این کشتی انجام داده و در این عملیات از گلوله های جنگی، موشک و قایق های هدایت شونده انفجاری استفاده کردهاند.
سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه با اشاره به اینکه این حمله یمن در پاسخ به نقض تصمیم ممنوعیت ورود کشتیها به بنادر فلسطین اشغالی بوده است، گفت: کشتی مجیک سیز کاملاً در عمق دریا غرق شد. این اقدام واکنشی بود به نقض مکرر تصمیم ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی توسط شرکت مالک آن کشتی بود.
وی افزود: آخرین نقض این شرکت، ورود سه کشتی متعلق به آن به بنادر فلسطین اشغالی در هفته گذشته بود که علیرغم هشدارها و فراخوانهای صادر شده از سوی نیروهای دریایی ما، این شرکت به هشدارها توجه نکرد.