کد خبر: 1306187
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
مومنی:
بیش از ۷۰ درصد اتباع خارج شده داوطلبانه ایران را ترک کردند وزیر کشور با بیان اینکه ساماندهی خوبی برای خروج اتباع از کشور انجام شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد اتباعی که از کشور خارج شدند، داوطلبانه اقدام کردند.

جوان آنلاین: اسکندر مومنی امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت سرداران شهید «غلامعلی رشید» و «علی شادمانی» درباره برخی حواشی مربوط به خروج اتباع از کشورمان، اظهار کرد: ساماندهی خیلی خوب و به دور از افراط و تفریط برای خروج اتباع انجام شده است و بیش از ۷۰ درصد اتباعی که از کشور خارج شدند، داوطلبانه اقدام کردند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ما با افغانستان سابقه تاریخی مشترکی داریم و بسیاری از مردم این کشور به تولید در کشور ما کمک کرده‌اند و نگاه منفی نسبت به آنها وجود ندارد. برخی شبکه‌های معاندین که نه طرفدار مردم افغانستان هستند و نه ایران، در حال دامن زدن به التهابات هستند، ولی ما خروج اتباع را در روندی منطقی انجام می‌دهیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار