کد خبر: 1306050
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
«اسرائیل هیوم»:
صلح و عادی‌سازی روابط با سوریه در دستور کار سفر نتانیاهو نیست و نخواهد بود طبق اعلام رسانه‌ها موضوع اصلی گفت‌وگوی نتانیاهو با دونالد ترامپ، تدوین اقدامات پیگیری درباره مسئله ایران است.

جوان آنلاین: منابع مطلع درباره سفر نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو به واشنگتن در روز دوشنبه اعلام کردند که موضوع اصلی گفت‌و‌گو‌ها با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، تدوین اقدامات پیگیری درباره مسئله ایران است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه «اسرائیل هیوم»، در حالی که نماینده ویژه آمریکا، استیو ویتکاف، بر مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه، تبادل اسرا و تحولات جاری در دوحه قطر نظارت دارد، انتظار می‌رود نتانیاهو در دیدارش با ترامپ به جای این موضوعات، بر ایران و تلاش‌های مشترک برای مقابله با برنامه هسته‌ای این کشور متمرکز شود.

این منابع تأکید کردند که موضوع صلح با سوریه چه در این سفر و چه در هفته‌های آینده در دستور کار قرار ندارد.

در خصوص وضعیت در دوحه نیز «اسرائیل هیوم» نوشت که قرار است مذاکرات درباره سه موضوع اختلافی از سر گرفته شود: خروج نیرو‌های ارتش اسرائیل از نوار غزه، توزیع کمک‌های انسانی، و سازوکار پایان جنگ یا مذاکرات منتهی به آن. به گفته این منابع، جنبش حماس پیش‌نویس پیشنهادی قطر در هر سه موضوع را رد کرده است.

مقام‌های اسرائیلی تأکید کردند که با وجود توصیف مذاکرات به عنوان «سازنده»، اسرائیل دیگر انعطاف‌پذیری بیشتری در این سه موضوع ندارد. آنها افزودند که اسرائیل پیش از این با تغییراتی که قطر در چارچوب طرح به‌روز‌شده ویتکاف مطرح کرده بود، موافقت کرده است.

شایان ذکر است که جنبش حماس پیش‌تر اعلام کرده بود پاسخ این گروه به پیشنهاد میانجی‌ها برای آتش‌بس در غزه «مثبت» بوده و در همین حال گزارش‌هایی از احتمال اعلام توافق در جریان سفر نتانیاهو به آمریکا منتشر شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار